ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κάθειρξη 20 ετών για τη Ghislaine Maxwell

Σε 20 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η μαστροπός

Η Ghislaine Maxwell καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για σωματεμπορία, κακοποίηση ανηλίκων και παροχή βοήθειας στον Jeffrey Epstein. Όπως ήδη γνωστοποιήθηκε, ο Jeffrey Epstein κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια με την Ghislaine Maxwell να του διευκολύνει το έδαφος.

Τον Δεκέμβριο που πέρασε το δικαστήριο έκρινε την 60χρονη ένοχη για την αποπλάνηση τεσσάρων κοριτσιών τα οποία είχαν σεξουαλική επαφή με τον Jeffrey Epstein από το 1994 μέχρι και το 2004. 

Κατά την ομιλία της στο δικαστήριο η ίδια δήλωσε πως μετανιώνει οικτρά που γνώρισε τον Jeffrey Epstein περιγράφοντάς τον ως έναν πονηρό και χειριστικό άνθρωπο που σκοπό είχε τη δική του ευημερία και δεν τον ένοιαζε για κανέναν άλλο. Στην ομιλία της έκανε λόγο και για τα θύματα τα οποία βρέθηκαν στα δίχτυα του Epstein και εξέφρασε τη λύπη της για τον πόνο που αισθάνθηκαν. 

Οι τέσσερις γυναίκες που κατέθεσαν στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης δήλωσαν πως η Ghislaine Maxwell ήταν ο κεντρικός θύτης κατά τη σεξουαλική τους κακοποίηση από τον Jeffrey Epstein. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο Jeffrey Epstein αυτοκτόνησε το 2019 στο κελί του λίγο πριν δικαστεί. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Def Noodles (@defnoodles)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X