ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H αποχώρηση του Εμμανουέλ και τα επικά tweets για το χθεσινό επεισόδιο

Το twitter «δίκασε» για τα καλά το μάθημα πασαρέλας του GNTM

newsroom must

Το επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου ήταν αρκετά ιδιαίτερο, αφού πέρα από την εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου και της Μαίρης Συνατσάκη, είδαμε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του παιχνιδιού να αποχωρεί. Ο λόγος για τον Εμμάνουελ Ελοζιέουα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο χθεσινό επεισόδιο, τα μοντέλα έκαναν μαθήματα σχετικά με το πώς πρέπει να περπατάνε σωστά στην πασαρέλα και έπειτα, στο παιχνίδι βρέθηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη με στόχο τους να τους ντύσουν με τη συλλογή Project Soma.

Λίγο μετά την τελευταία δοκιμασία, που ήταν ένα μοναδικό σόου με «άρωμα» Woodstock και Μιλάνο, οι 12 υποψήφιοι έλαβαν μέρος στην δοκιμασία χωρισμένοι σε δύο ομάδες, με αρχηγούς τις art directors του Project Soma, Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου.

Οι τρεις παίχτες που δεν τα πήγαν τόσο καλά και βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Ηρακλής, Εμμάνουελ και Μαριαγάπη. Στο τέλος, είδαμε τον Εμμανουέλ να αποχωρεί και ομολογουμένως, σε αντίθεση με αρκετούς παίχτες, το πήρε αρκετά cool και ψύχραιμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Εντωμεταξύ, το χθεσινό επεισόδιο αποτέλεσε αιτία σχολιασμού στο Twitter και τα tweets που δημιουργήθηκαν για χάρη του... είναι must see!

 




 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση