ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Γιατί ο πρίγκιπας Louis έφυγε στη μέση της στέψης;

Τα καμώματα του πρίγκιπα που έγιναν viral.

Μαρία Καραμάνου

Ο κόσμος παρατήρησε ότι ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Louis, εγκατέλειψε νωρίς τη στέψη, αλλά τι συνέβη;

Κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο νεαρός πρίγκιπας Louis κέντρισε και πάλι την προσοχή, καθώς φάνηκε να εκπλήσσει και να διασκεδάζει την αδελφή του πριγκίπισσα Charlotte με τις παρατηρήσεις του. Σε μια στιγμή, φάνηκε να δείχνει κάτι στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας του Αβαείου του Ουέστμινστερ, με την αδελφή του να  σκύβει για να δει. Καθ' όλη τη διάρκεια της δίωρης τελετής, τα δύο αδέλφια φάνηκε να έχουν ζωηρή επικοινωνία και να αγκαλιάζονται, δείχνοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχουν.

Η πρόωρη έξοδος του είχε προγραμματιστεί πριν από τη στέψη. Η θρησκευτική και πανηγυρική τελετή διαρκεί δύο ώρες και ως εκ τούτου, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο πεντάχρονος εγκατέλειψε αθόρυβα τη λειτουργία στο πλευρό της νταντάς του, Maria Teresa Turrion Borrallo. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη επίσημη εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε ο νεαρός, ο οποίος δεν παρευρέθηκε στην κηδεία της προγιαγιάς του Ελισάβετ Β' τον Σεπτέμβριο.

Ο πρίγκιπας πρόκειται να επιστρέψει για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Πομπή του Βασιλιά, ενώ αντίθετα, τα μεγαλύτερα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George, παρέμειναν και θα κάτσουν κατά τη διάρκεια όλης της στέψης. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση