ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γιατί κινδύνευσε ο Leonardo Dicaprio;

Φαίνεται πως ο αγαπημένος ηθοποιός έχει πολύ τύχη αφού αν λάβουμε υπόψη τις φορές που κινδύνευσε και πόσες φορές σώθηκε σίγουρα έχει κάποιον να τον προσέχει.

O Leonardo πρωταγωνιστεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλo "Before the flood" με σκηνοθέτη τον Fisher Stevens, όπου έκανε μια αποκάλυψη για τον ηθοποιό. Ο σκηνοθέτης είπε πως ο Leonardo κινδύνευσε να χάσει την ζωή του εν ώρα εργασίας. Το περιστατικό έλαβε ως εξής: Όταν συνεργάστηκε με την εξερευνήτρια των ωκεανών Silvia Earle για μια αποστολή στα νησιά Galapagos, ο Leo είχε δεχτεί να συμμετέχει σε μια αποστολή κάνοντας κατάδυση κάτω απο το νερό. Ο σκηνοθέτης Fisher Stevens ρώτησε την Silvia, αν θέλει να την μαγνητοσκοπίσει κάτω από το νερό και εκείνη απάντησε "Yeah I love it man, I love it". Τότε αποφάσισαν να βουτήξουν η Silvia, ο Fisher Stevens, ο Edward Norton και μαζί ο Leonardo DiCaprio. Η εμπειρία στο βυθό ήταν εκπληκτική μέχρι που σε ένα λεπτό είχαν χαθεί όλοι μεταξύ τους και ο DiCaprio  συνειδητοποίησε ότι η μπουκάλα οξυγόνου είχε διαρροή και έψαχνε να βρεί κάποιον από την υπόλοιπη ομάδα. Για καλή του τύχη, ο Edward Norton τον βρήκε και τον έσωσε στην κυριολεξία.

O Leonardo κινδύνευσε ξανά όταν σε ένα από τα ταξίδια του στην Νότια Αφρική, του επιτέθηκε με δύναμη, ένας λευκός καρχαρίας μέσα στο νερό και αυτός ήταν μέσα σε σιδερένιο κλουβί και κατάφερε πάλι να σωθεί. Με αποκορύφωμα την ελεύθερη πτώση του στην Ρωσία, στην οποία άνοιξε μόνο το εφεδρικό αλεξίπτωτο και το παραλίγο να έχει αεροπορικό ατύχημα.

Ίσως πρέπει να γίνει λίγο πιο προσεκτικός ο Leo.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS