ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Georgie Grier: Είχε μόνο ένα άτομο στο κοινό για την παράσταση της

Μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter άλλαξε τα πάντα.

Μαρία Καραμάνου

Οι πρώτες χρονιές στο χώρο του θεάτρου αποτελούν συχνά δύσκολη περίοδο για πολλούς νεαρούς ηθοποιούς, και αυτή την εμπειρία βίωσε στη ζωή της Georgie Grier, μια νεαρή Βρετανίδα. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Fringe στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, παρουσίασε ένα μονόλογο με τον τίτλο «Sunsets», τον οποίο η ίδια είχε γράψει και ερμήνευσε. Αρχικά, το κοινό ήταν περιορισμένο, αποτελούμενο από έναν μόνο θεατή.

Ωστόσο, αρκούσε να μοιραστεί την ιστορία της στο Twitter για να δημιουργηθεί μια έκρηξη ενδιαφέροντος. Το αποτέλεσμα ήταν πωλήσεις που ανατράπηκαν και το επόμενο βράδυ το θέατρο ήταν γεμάτο.

Η Grier μοιράστηκε μια εικόνα της στα κοινωνικά μέσα, όπου φαίνεται να κλαίει, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη λεζάντα, "Κατά τη διάρκεια της παράστασης του μονόλογου μου, υπήρχε μόνο ένας άνθρωπος στο κοινό μου. Είναι οκ αυτό, έτσι δεν είναι;". Ο συναισθηματικός της αυτοπεριορισμός ήταν εμφανής, και αυτό οδήγησε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να την υποστηρίξουν με μηνύματα συμπαράστασης. Ακόμα και οι ηθοποιοί Ben Stiller και Vincent D’Onofrio της έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα, προτρέποντάς την να συνεχίσει και να μην αφήσει μια αποτυχία να την επηρεάσει.

Photo By @journalpostofficial On Instagram

Για ακρίβεια, η ανάρτησή της φάνηκε ότι αγγίζει πολλές ευαίσθητες χορδές καθώς συγκέντρωσε πάνω από 14,5 εκατομμύρια προβολές και 51.000 καρδιές (likes).

«Όταν την ανέβασα, ελπίζαμε σε μερικά μηνύματα συμπαράστασης και σε συμβουλές από συναδέλφους μου, αλλά δεν φανταζόμουν πόσοι θα ταυτίζονταν» σχολίασε αργότερα. «Κάθε μέρα στο Fringe φέρνει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά τελικά καταλαβαίνω πόσο τυχερή είμαι που συμμετέχω».

Photo By @meawwcom On Instagram

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι υπήρξαν και κριτικές για την Grier, κατηγορώντας την ότι πριν από δύο χρόνια είχε καταφύγει στο ίδιο "κόλπο". Σε ένα παρόμοιο περιστατικό, είχε γράψει, Μόλις έβαλα τα κλάματα γιατί οι μόνοι άνθρωποι που ήρθαν στην παράστασή μου ήταν οι γονείς μου. Φαντάζομαι όμως ότι δύο είναι καλύτεροι από κανέναν».

Η παράστασή της αποτελεί μία από τις πάνω από 3.000 που έχουν παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, το οποίο φέτος ολοκληρώνεται στις 27 Αυγούστου. Αυτή η εμπειρία αποτελεί μια μαγική στιγμή για τους λάτρεις του θεάτρου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS