ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Adele: Η αποκάλυψη που έκανε για τα συμπτώματα στέρησης

«Ήταν πολύ βαρύ. Αηδιάζω με αυτά τα συμπτώματα στέρησης. Δεν θα υποκύψω τώρα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Adele αποκάλυψε πρόσφατα ότι αποφάσισε να σταματήσει να καταναλώνει καφέ, και αυτή η απόφαση προκάλεσε αναπάντεχα σοβαρά συμπτώματα στέρησης, όπως ημικρανίες και αίσθηση "τρέμουλου".

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ότι η διαδικασία της παραίτησης από το αγαπημένο της ρόφημα ήταν πιο δύσκολη από το να σταματήσει το κάπνισμα. Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε επίσης ότι η αδρεναλίνη και η καφεΐνη, στην ουσία, "πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα", καθώς πάντα αισθάνεται βελτίωση όταν ανεβαίνει στη σκηνή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, δήλωσε πως, «Αποφάσισα αυτή την εβδομάδα να σταματήσω να πίνω καφέ και είχα ημικρανία όλη την εβδομάδα. Είχα πονοκέφαλο για δύο μέρες επειδή τον έκοψα. Το κεφάλι μου χτυπούσε δυνατά. Ήταν σαν να υπήρχε ένα τρυπάνι μέσα στο κεφάλι μου. Ήταν πολύ βαρύ. Ήταν πιο δύσκολο από το να κόψω το τσιγάρο, πιο δύσκολο από το να σταματήσω να πίνω. Αηδιάζω με αυτά τα συμπτώματα στέρησης. Δεν θα υποκύψω τώρα».

Η Adele αποκάλυψε πρόσφατα ότι προσπάθησε να αποτρέψει την κατανάλωση καφεΐνης πίνοντας περίπου "25 κούπες ντεκαφεϊνέ καφέ". Ο στόχος της ήταν να εξαπατήσει τον εγκέφαλό της και να τον πείσει ότι πραγματοποιούσε κανονικές ενέσεις καφέ.

Συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι, «Η καφεΐνη και η αδρεναλίνη πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα, γιατί από τη στιγμή που ανέβηκα στη σκηνή και αρχίσατε όλοι σας να μου ανταποδίδετε το τραγούδι, ο πονοκέφαλός μου έφυγε λίγο. Μια ωραία ανακούφιση. Έτσι, αν με δείτε να τρέμω, μην ανησυχείτε. Μην ανησυχείτε. Προσπαθώ επίσης να το διορθώσω με ζάχαρη».

Το 2011, η Adele αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κάπνισμα μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η απώλεια της φωνής της την ανάγκασε να ακυρώσει πολλές συναυλίες και ακολούθως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι ιατροί της πρότειναν είτε να εγκαταλείψει το κάπνισμα εντελώς είτε να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο του τέλους της καριέρας της, μιας και η φωνή της βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο.

Η ίδια, το 2015 είχε αποκαλύψει, «Αν συνέχιζα να καπνίζω, πιθανότατα θα πέθαινα από ασθένεια που σχετίζεται με το κάπνισμα και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ κακό. Αν πέθαινα από καρκίνο του πνεύμονα, θα το είχα ενδεχομένως προκαλέσει στον εαυτό μου και αυτό δεν θα ήταν κάτι για το οποίο θα ήμουν περήφανη».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση