newsroom must
Το νέο τεύχος του Γαστρονόμου μας ταξιδεύει στη Μάνη, και συγκεκριμένα στα μυστικά των αυθεντικών μανιάτικων πιάτων. Με λίγα υλικά, απίθανους συνδυασμούς και εκρηκτικές γεύσεις ετοιμάζουμε αυθεντικές συνταγές της τοπικής κουζίνας, παρέα με τους ντόπιους.
Δοκιμάζουμε δίπλες και τηγανίδες, φτιάχνουμε τη φημισμένη πορτοκαλοσαλάτα και γευόμαστε αυθεντικές νοστιμιές μέσα από μοναδικούς σε φαντασία συνδυασμούς. Επίσης, ετοιμάζουμε στην οικογένεια και τους φίλους μας το σαρακοστιανό τραπέζι με επτά ασυνήθιστες συνταγές.
Ο Κύπριος σεφ Χρίστος Χριστοδούλου ενισχύει τις σελίδες του περιοδικό με νέα μόνιμη στήλη από κυπριακές, νόστιμες συνταγές.
Επιπλέον, μαζί με την εφημερίδα Η Καθημερινή που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μην χάσετε μαζί τον έκτο και τελευταίο τόμο της σειράς «Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος» - η Ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου γραμμένη από τον Ουίνστον Τσώρτσιλ, αλλά και τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS και την εφημερίδα των παιδιών «οι ερευνητές» με μόνο 3.90 ευρώ.