ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γάμος σε νησί: Ποιους προορισμούς επέλεξαν οι αγαπημένοι μας celebs;

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν ιδανική επιλογή για όσα ζευγάρια θέλουν να παντρευτούν, αφού η ομορφιά του τοπίου αποτελεί τέλεια λύση για μαγευτικές φωτογραφίες και έναν γάμο που θα μείνει αξέχαστος. 

Πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities που επέλεξαν κατά καιρούς να ενώσουν τις ζωές τους μακριά από μεγάλες πόλεις και ιδιαίτερες κοσμικότητες, επιλέγοντας τη λιτότητα ενός πανέμορφου τοπίου με θέα το απέραντο γαλάζιο. 

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σάκης Τανιμανίδης με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, που επέλεξαν τη Σίφνο για την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου τους που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξε να παντρευτεί με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου μετά από 20 ημέρες που ήταν μαζί, και ο γάμος τους έγινε σε ένα ρομαντικό σκηνικό στο ξωκλήσι της Παναγίας στη Δονούσα.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο, σε έναν γάμο που συγκέντρωσε πολλούς επωνύμους, και την όμορφη παρουσιάστρια να λάμπει στο πριγκιπικό νυφικό της. 

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης επέλεξαν την Κύθνο για την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής τους, με τον γαμπρό να φθάνει στην παραλία της Αγίας Ειρήνης πάνω σε ένα φουσκωτό, ενώ παρανυφάκι στο γάμο ήταν η κόρη του ζευγαριού, Έλενα. 

Τις Σπέτσες επέλεξαν για το γάμο τους η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο δευτερότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος, που παντρεύτηκαν το 2010.

  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS