ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot πλεκτό, washed out denim παντελόνι σε baby pink και sneakers
 

Forbes: Ισχυρότερη γυναίκα για το 2019 η Merkel

Οι ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη

Λίγο πριν φύγει και αυτό το έτος δημοσιεύτηκε από το Forbes η καθιερωμένη λίστα με τις σημαντικότερες γυναίκες από όλο τον κόσμο, σε τομείς όπως η πολιτική, οι επιχειρήσεις και η ψυχαγωγία.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία θέση στη λίστα έλαβε η Angela Merkel, με το περιοδικό να σχολιάζει πώς όρθωσε ανάστημα στον Ντόναλντ Τραμπ.  

Η δεύτερη θέση ανήκει στην Kristin Lagard, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία προηγουμένως ήταν επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στην τρίτη θέση η αμερικανίδα Nancy Pelosi, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων. Η Ursula von der Leyen, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι στην 4η θέση ενώ η Mary Bara, CEO της αμερικανικής General Motors είναι στην 5η. 

Η φετινή κατάταξη περιλαμβάνει επίσης 23 νέες αφίξεις όπως η τραγουδίστρια Rihanna στη θέση 61 αλλά και η 16χρονη ακτιβίστρια Greta, που ολοκληρώνει τη λίστα με τις 100 ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη.

Πολλά ακόμη είναι τα γνωστά ονόματα στη λίστα. Η Melinda Gates, σύζυγος του ιδρυτή της Microsoft Bill. βρίσκεται στην 6η θέση, η τηλεοπτική σταρ Oprah Winfrey καταλαμβάνει την 20η θέση, η Βασίλισσα Ελισάβετ στη θέση 40 και η τραγουδίστρια Taylor Swift στην 71η θέση.  

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση