ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Φέτος λαμβάνουμε μέρος διαδικτυακά στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη φετινή πορεία, τηλεοπτικά ή μέσω διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα της Europa Donna

newsroom must

Η καθιερωμένη Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, που έχει γίνει θεσμός για την Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα της ελπίδας και της δύναμης, με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού. Αυτή τη φορά όμως, κάπως αλλιώς, για την προστασία όλων μας και κυρίως των ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Φέτος η εκδήλωση θα γίνει διαδικτυακά και θα μεταδίδεται ζωντανά σε live streaming. Έτσι το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει εκδηλώνοντας μ’ ένα διαφορετικό τρόπο τη συμπαράσταση και τη στήριξη του, στους συνανθρώπους μας που μάχονται ενάντια στον καρκίνο. Αντί για την Πορεία των χιλιάδων ατόμων, με τη μαζική συμμετοχή όπως την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, φέτος, θα γίνει λαμπαδηδρομία στην οποία θα τρέξουν δρομείς και μέλη του Δ.Σ της Europa Donna Κύπρου.

H λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει στις 16:30 από το σπίτι της Europa Donna Κύπρου, στην Έγκωμη, με την αφή της φλόγας της Δύναμης, της Ελπίδας και της Ζωής. Θα διασχίσει τη Γρίβα Διγενή, όπου θα γίνει και φέτος μια στάση στα κεντρικά γραφεία της AstroΒank, που είναι και ο Στρατηγικός Συνεργάτης της Πορείας και θα συνεχίσει στη Θεμιστοκλή Δέρβη. Ακολούθως, προχωρώντας δια μέσου της οδού Ομήρου προς την Πλατεία Ελευθερίας, θα καταλήξει στο Παλιό Δημαρχείο Λευκωσίας. Εκεί, θα ανάψει η φλόγα της Europa Donna Κύπρου, ενώ σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας κα Στέλλα Κυριακίδου.

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στη φετινή «Πορεία»

- Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση τη λαμπαδηδρομία, μέσω του διαδικτύου από το www.europadonna.com.cy , μέσω live streaming από τον επίσημο λογαριασμό στο Facebook και τηλεοπτικά, μέσω της συχνότητας της Τηλεόρασης του Alpha, στο πλαίσιο ειδικής εκπομπής, όπου θα φιλοξενηθούν άνθρωποι που επιθυμούν να μοιραστούν μαζί μας, τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες.

- Μπορείτε να αναρτήσετε τη δική σας προσωπική ευχή ή το δικό σας προσωπικό μήνυμα, στο europadonna.com.cy 

- Μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια, αναρτώντας φωτογραφίες (μόνοι ή μαζί με φίλους και συναδέλφους σου), στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter), φορώντας τα ροζ φουλάρια ή/και τις προστατευτικές μάσκες της Europa Donna Κύπρου, καθόλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, που είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

- Μπορείτε να γράψετε το δικό σας μήνυμα σε μια από τις μεγάλες ροζ φιγούρες που βρίσκονται τοποθετημένες στα κεντρικά υποκαταστήματα της Astrobank, Στρατηγικού Συνεργάτη της Europa Donna Κύπρου για την Πορεία.

- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο με την ροζ φιγούρα για να «ντύσετε» προσωρινά την profile φωτογραφία σας στο Facebook και να στείλετε το μήνυμα ότι στέκεστε δίπλα στην Europa Donna Κύπρου και στηρίζετε τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

- Μπορείτε να κάνετε tag φίλους σας σε ένα όμορφο «challenge race» που γίνεται για καλό σκοπό, έτσι ώστε να τους ενθαρρύνετε να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας και να υιοθετήσουν προσωρινά το φίλτρο στην profile φωτογραφία τους στο Facebook, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια όλων μας, για περισσότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση