ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Fashion&Music Charity Show by Michalis Lazos: Η μόδα συνάντησε τη μουσική

Βραδιά γεμάτη μόδα, δημιουργία και φαντασία έζησαν ψες όσοι βρέθηκαν στον πολυχώρο Χαρουπόμυλοι Λανίτη στη Λεμεσό, αλλά και όσοι συντονίστηκαν με το κανάλι Mega από τη θαλπωρή του καναπέ τους.

Η προσοχή όλων από τις εννέα το βράδυ ήταν στραμμένη στο Fashion&Music Charity Show by Michalis Lazos που μας κράτησε συντροφιά για δύο περίπου ώρες.


Το φαντασμαγορικό show τα είχε όλα. Λαμπερούς καλεσμένους, μοναδικά live performances από αγαπημένους καλλιτέχνες και διασημότητες σε ρόλου μοντέλου.

Οικοδέσποινα δεν ήταν άλλη από τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, που φορούσε δημιουργία του Μιχάλη Λάζου φυσικά. Κόκκινα Χαλιά, Έλενα Αλεξανδρή, Ευριδίκη, Κατερίνα Στικούδη και Ηλίας Βρεττός στόλισαν μουσικά την εκδήλωση με τις ερμηνείες τους.

Στα highlights του event συμπεριλήφθηκε το πέρασμα δώδεκα celebrities στην πασαρέλα. Οι Χριστίνα Παυλίδου, Νιόβη Σπυριδάκη, Μαρία Φιακά, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Παναγιώτα Μόνια, Φανή Σωκράτους, Στέλλα Νικολάου, Έλενα Λιασίδου, Θεώνη Λάζου, Ρούλα Γεωργιάδου, Φρειδερίκη Μενελάου και Μικαέλα Κουτουμάνου τόλμησαν να ανεβούν στη σκηνή για χάρη του φιλανθρωπικού σκοπού της βραδιάς.

Το παρόν του στην εκδήλωση έδωσε ο Πρέσβης Καλής Θελήσεως του «Hope for Children» Γιώργος Θεοφάνους. Όλα τα έσοδα της βραδιάς δόθηκαν για την οικονιμκή στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
People  |  Fashion  |  Music  |  Michalis Lazos  |  Mega

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS