ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show: Τα highlights της φαντασμαγορικής βραδιάς

Δέσποινα Άσπρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου το 3ο το οποίο διεξήχθη στο Residence by Occhio από το περιοδικό Beautiful People και την Εύρηκα.

Η βραδιά που ένωσε τη μόδα και τη μουσική για φιλανθρωπικό χαρακτήρα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ φυσικά 5.000 στήριξαν την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά και δόθηκαν στους τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα. Κατά την παραλαβή της επιταγής, ο Λουκάς Φουρλάς κατάφερε να συγκινήσει όλους όσους βρέθηκαν εκεί. «Πριν από ένα χρόνο έδωσα την υπόσχεση στον εαυτό μου να μην αφήσω κανέναν γονιό να δυσκολεύεται. Τα χρήματα απόψε ξέρουμε που πάνε. Θα δοθούν στην οικογένεια μιας 15χρονης που παλεύει με τον καρκίνο. Σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε την ευκαιρία να τηρήσω την υπόσχεσή μου», είπε ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: €5.000 από τον όμιλο SPP Media και το Εύρηκα Μασσαλίας στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα

Το τιμόνι της παρουσίασης της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ανέλαβαν η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους και πραγματικά οι δυο τους ήταν υπέροχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο 3ο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Η βραδιά βέβαια δεν θα ήταν ίδια χωρίς την υποστήριξη που παρείχαν δέκα κοσμικές κυρίες του νησιού μας. Η Εβελίνα Κυράστα, η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, η Έλβα Ρωσσίδου, η Αφροδίτη Δερματά, η Έλενα Σιακαλλή, η Όλγα Πολίτου, η Έλενα Θεοδώρου, η Τζώρτζια Παναγή, η Κλέλια Γιασεμίδου και η Γιώτα Ροζάνα Πέτρου περπάτησαν στην πασαρέλα με δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand Toi & Moi και βοήθησαν την προσπάθεια του Beautiful People και του Εύρηκα Μασσαλίας για ενίσχυση του «Παιδογκολογικού Ιδρύματος Ελπίδα».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι 10 κυρίες που περπάτησαν στο 3ο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Η βραδιά τα είχε όλα: μόδα, μουσική, λαμπερές παρουσίες και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Δείτε στην συνέχεια το βίντεο στο οποίο «μαζέψαμε» τα highlights της βραδιάς.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS