ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

«Έχω ανάγκη να με βρίσκουν οι άντρες γοητευτική»

Η αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού

newsroom must

Η Jane Fonda μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό «Grazia» και μεταξύ άλλων, μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τους άνδρες, τονίζοντας πως θέλει να νιώθει πάντα γοητευτική, ενώ αναφέρθηκε και στον φεμινισμό, δηλώνοντας πως κάποτε δεν ήξερε ακριβώς τι σημαίνει.
Πιο συγκεκριμένα η 83χρονη ηθοποιός και συγγραφέας εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε εύκολα να συνδεθεί με τα φεμινιστικά κινήματα των '60s εξαιτίας του ότι πίστευε ότι φεμινισμός σημαίνει ότι «δεν συμπαθούσες τους άντρες».Έπειτα, αποκάλυψε πως «όταν έγινα φεμινίστρια για πρώτη φορά, σταμάτησα να δίνω σημασία στην εμφάνιση μου», κάτι που εξακολουθούσε να πραγματοποιεί στο διάστημα που μεσολάβησε από την ταινία «Barbarella» του 1968 μέχρι το «Monster in Law» του 2005. «Πίστευα ότι για να με πάρουν στα σοβαρά έπρεπε να μοιάζω σαν να μην με ενδιαφέρει το πως φαίνομαι».
«Ήρθε η στιγμή που πραγματικά έγινα φεμινίστρια όχι απλά θεωρητικά, και είχα αυτοπεποίθηση με τον φεμινισμό μου που δεν χρειαζόταν να παραμελώ την εμφάνισή μου. Μπορείς να είσαι όμορφη και να παραμένεις φεμινίστρια», δήλωσε η ίδια στην συνέχεια.

«Εάν πρέπει να είμαι σε μια διαδικτυακή συνάντηση και ξέρω πως θα υπάρχει και άντρας- ακόμα κι αν πάω στον γιατρό και είναι άντρας- νιώθω ντροπή που το παραδέχομαι αλλά δίνω περισσότερη προσοχή στην εμφάνισή μου από ό,τι αν ήταν γυναίκα. Έγινα ενήλικη τη δεκαετία του ’50 και είναι μέρος του DNA μου. Μάλλον θα νιώθω έτσι και στο νεκροκρέβατό μου», παραδέχτηκε η σταρ και με αυτό τον τρόπο ανακοίνωσε την "ανάγκη" της να την βρίσκουν οι άντρες γοητευτική.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS