ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Eurovision 2013: Το ΡΙΚ δεν ανακοινώνει το όνομα του εκπροσώπου μας

Παρατείνεται η αγωνία των euro fans, μετά και τη χθεσινή σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ, το οποίο όπως σας ενημερώσαμε θα εξέταζε πολύ προσεχτικά και τις πέντε προτάσεις των υποψήφιων τραγουδιστών για τη φετινή εκπροσώπησή μας στον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι Δέσποινα Ολυμπίου, Βαλάντω Τρύφωνος, Βέρα Μπούφη, Γιώργος Δούκας και Φίλιππος Κωνσταντίνος (πρώην μέλος των ONE) αναμένουν αυτή τη στιγμή στο ακουστικό τους για να μάθουν ποιος εξασφάλισε το εισιτήριο για το Μάλμε της Σουηδίας.

Το must.com.cy επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, κ. Μάκη Συμεού, ο οποίος μας είπε: «Το διοικητικό συμβούλιο μετά τη χθεσινή μας σύσκεψη κατέληξε σε μία πρόταση από τις πέντε αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο. Θα πρέπει να συμφωνηθούν κάποιες επιπλέον παράμετροι τόσο από την πλευρά μας ως ΡΙΚ όσο και από την πλευρά του καλλιτέχνη. Όλα αυτά είναι διαδικαστικά ζητήματα και ελπίζουμε μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου να έχουμε καταλήξει σε μία συμφωνία, έτσι ώστε να μπορούμε να σας το ανακοινώσουμε επίσημα».

Για το ΡΙΚ το οικονομικό ζήτημα της φετινής μας αποστολής είναι πολύ σημαντικό, όπως επίσης και το θέμα των χορηγών.

Κάντε λιγάκι υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας που θα ξέρουμε επίσημα τον φετινό μας εκπρόσωπο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. 

Undercover, οι πιο ολοκληρωμένες προτάσεις που έφτασαν στο τραπέζι του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ είναι αυτή της Βαλάντως Τρύφωνος και της Βέρας Μπούφη και οι δύο τραγουδίστριες φαίνεται να είναι και οι επικρατέστερες.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και το σχετικό γκάλοπ της Oikotimes.TV μέσα από το Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Eurovision 2013  |  gossip  |  celeb  |  people

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS