ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα βρίσκεται σε μια άτυπη φυλακή»

Όσα είπε ο δικηγόρος της σε τηλεοπτική εκπομπή.

newsroom must

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φαίνεται ότι όχι μόνο είναι ένα ευαισθητοποιημένο άτομο στην κοινωνία, παρά τον Γολγοθά που ανεβαίνει εδώ και έναν χρόνο, αλλά τα γεγονότα της ξυπνούν και μνήμες του παρελθόντος που πραγματικά δυσκολεύεται να διαχειριστεί.

Με αφορμή λοιπόν, ένα τραγικό περιστατικό που εξελίχθηκε χθες (24/06), με επτά μητροπολίτες να δέχονται επίθεση με αντίστοιχο καυστικό υγρό όπως η Ιωάννα, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει όλα όσα νιώθει.

Χαρακτηριστικά η ίδια γράφει «Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε τοξικές ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες. Ένα χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν πως δε τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται μέσα από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας».

Ενώ, την επόμενη μέρα, στην πρωινή εκπομπή του ‘Mega’ για το περιστατικό μίλησε και η πλαστική χειρούργος της Ιωάννας, Μαρία Καλοφώνου, λέγοντας «Αισίως έχουμε φτάσει τα εννέα χειρουργεία στην Ιωάννα και έχει πολλά ακόμα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να μετράμε γιατί η προοπτική είναι να χειρουργείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσπαθώντας να βελτιώσουμε αυτό που έχουμε».

Στην συνέχεια, τοποθετήσεις είχαμε και από τον δικηγόρο της ίδιας, Απόστολο Λύτρα, που διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους, ότι η κίνηση αυτή μάλλον ήταν μιμητική, με το περιστατικό της Ιωάννας, λέγοντας «Στην περίπτωση της Ιωάννας είναι άγνωστο από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι. Εμείς ζητάμε να αποδειχθεί αν αυτός που την προμήθευσε γνώριζε που θα το χρησιμοποιούσε. Δεν έχει καμία σχέση η υπόθεση της Μονής Πετράκη με την Ιωάννα γιατί στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε καθαρά για απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Kαταλήγοντας, «Η Ιωάννα βρίσκεται σε μια άτυπη φυλακή. Είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι εδώ και ένα χρόνο. Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι μία κοπέλα φυλακισμένη».

Δείτε το στιγμιότυπο πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση