ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Επίθεση με βιτριόλι: Ακόμη ένα χειρουργείο για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το 8ο κατά σειρά.

newsroom must

Γολγοθάς χωρίς τέλος η ανάρρωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχτηκε από γυναίκα, κατά την οποία καυστικό υγρό προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το κορμί της.

Να θυμίσουμε ότι, τον περασμένο Μάιο, η 35χρόνη Έφη Κ. επιτέθηκε με βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στην περιοχή της Καλλιθέας. Εκ τότε και μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, ώστε να μπορέσει το δέρμα της να αποκατασταθεί, μέχρι ενός σημείου βέβαια, διότι πλήρως δεν είναι εφικτό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Τώρα σύμφωνα με δημοσίευμα (Espresso), η ίδια υποβλήθηκε σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση στο Θριάσιο νοσοκομείο χθες το απόγευμα (01/06/21), διάρκειας 4 ωρών.

Ενημέρωση έκανε και η Ιωάννα στους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία έξω από τον θάλαμο του χειρουργείου, ενώ ανέμενε την διαδικασία εισαγωγής της.

Να σημειώσουμε ότι αναφορικά με την υπόθεση εκδίκασης, ο κ. Νούλης (εισαγγελέας) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατηγορούμενη είχε πρόθεση να σκοτώσει την 35χρονη, αξιολογώντας τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας που έδειξαν ότι η ποσότητα και η πυκνότητα του καυστικού υγρού ήταν μεγάλη.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X