ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Επιστρέφει στο GNTM το μοντέλο που έπαθε κρίση πανικού στο νερό;

Δέσποινα Άσπρου

Το Next Top Model απασχολεί όσο κανένα άλλο show καθημερινά τους τηλεθεατές… μιας και είναι από τα προγράμματα που τα έχει «όλα»! Μόδα, ομορφιά, στυλ, ίντριγκες, καυγάδες, φιλίες, κόντρες είναι μονάχα μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε αντιληφθεί όλα, μια νέα είδηση, ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια και άλλαξε τα δεδομένα!

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για λογαριασμό της εκπομπής «Το Πρωινό» και άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει περίπτωση στα επόμενα επεισόδια να δούμε μία παίκτρια να επιστρέφει. Για ποιο κορίτσι πρόκειται; Όπως κατάλαβες και από τον τίτλο μας, ο λόγος για τη Σοφία Ζαχαριάδου που εκδιώχθηκε από το GNTM λόγω της αδυναμίας της να βουτήξει στο νερό και να φέρει εις πέρας την πρώτη κρίσιμη διαγωνιστική δοκιμασία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Μόλις κυκλοφόρησε αμοντάριστο υλικό από την κρίση πανικού της Σοφίας

Η μέντορας των κοριτσιών είπε χαρακτηριστικά: «Το συζητήσαμε και πολύ backstage με τη Σοφία. Τα έβαλε και εκείνη με τον εαυτό της. Είναι ένα υπέροχο μοντέλο και το ξέρει. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια βέβαια…» ενώ όταν ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε ευθέως αν θα γυρίσει η Σοφία, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε με νόημα: «Δεν ξέρω, παραγωγή είμαι; Δεν ξέρω! Εγώ μια απλή coach είμαι…».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση