ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

''Έπεσαν'' για τα καλά οι θερμοκρασίες

Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες μέρες

newsroom must

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 7 εκατοστά.

Σήμερα, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Νωρίς το πρωί, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης, αλλά στα προσήνεμα παροδικά μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη στα προσήνεμα και λίγο ταραγμένη στα υπήνεμα. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 0 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και γύρω στους μείον 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, στα ημιορεινά και αργότερα στο εσωτερικό αναμένεται να παρατηρείται παγετός.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Αργά τη νύκτα πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, στο δυτικό μισό του νησιού, και παροδική ελαφρά χιονόπτωση, τοπικά στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, οπότε και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές στις περισσότερες περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα χιονίζει κατά διαστήματα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα καταστούν τοπικά και αργότερα μεμονωμένα, με πιθανότητα χιονόπτωσης και στα χαμηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, οπότε και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, το πρωί ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος, με μεμονωμένες ελαφρές βροχές και παροδική ελαφρά χιονόπτωση, τοπικά στα ορεινά. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί αισθητά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση