ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ένοχος για κακοποίηση ανηλίκων δάσκαλος στο σχολείο του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte

Ομολόγησε την ενοχή του για αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών

Σοκαρισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η βασιλική οικογένεια μετά την αποκάλυψη ότι δάσκαλος στο προηγούμενο σχολείο του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte ομολόγησε την ενοχή του για αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το MailOnline πρόκειται για τον αναπληρωτή επικεφαλής του Pastoral στο Thomas's Battersea, Matthey Smith, ο οποίος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο του Γουέστμινστερ την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης που σχετίζεται με τη δημιουργία και τη διανομή άσεμνων εικόνων παιδικής πορνογραφίας.

Όπως μαθαίνουμε, το σχολείο έλαβε γνώση τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, ότι ο καθηγητής ερευνάται από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος. Σε ό,τι αφορά τη φοίτηση του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte, έχε διευκρινιστεί ότι, ο εν λόγω καθηγητής πήγε στο σχολείο αφού είχαν ήδη φύγει.

Ο δάσκαλος ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή μετά από εκτεταμένη έρευνα, ομολόγησε την ενοχή του για διανομή απρεπών εικόνων παιδιών και υποκίνηση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

Ωστόσο, έγινε ξεκάθαρο ότι κατηγορίες που βαραίνουν τον συγκεκριμένο καθηγητή δεν αφορούν παιδιά που φοιτούν στο διάσημο σχολείο, τα δίδακτρα του οποίου κοστίζουν πάνω από 20.000 λίρες ετησίως.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS