ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εμβολιάστηκε και η Ελένη Μενεγάκη κατά της COVID-19

Όσα είπε και για την καινούρια της εκπομπή.

newsroom must

Σε αποκάλυψη πέρασε χθες (12/05/21) το βράδυ στο Instagram Live, που διοργάνωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια μίλησε με την συγγραφέα Λένα Μαντά με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «Το πράσινο φόρεμα» . Κατά την διάρκεια της κουβέντας τους η Ελένη αποκάλυψε πως σε λίγες ημέρες αναμένεται να λάβει την δεύτερη δόση του εμβολίου της, έτι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Χαρακτηριστικά είπε, «Μιας και μου δίνετε η ευκαιρία να το πω περιμένω την σειρά μου σε λίγες ημέρες, να κάνω και την δεύτερη δόση και να ολοκληρώσω γιατί ήταν κάτι που περίμενα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα σκέφτονται όπως εγώ και εσύ για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα προς την ελευθερία, γιατί από ότι βλέπω είναι ο μόνος τρόπος. Την Μεγάλη Εβδομάδα το έκανα και εγώ το εμβόλιο». Ενώ σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι ο εμβολιασμός είναι και η μόνη λύση για την επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, η Ελένη μίλησε και για τα διαδικαστικά της επερχόμενής της εκπομπής, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη στιγμή ψάχνει για μάγειρα, ενώ ταυτόχρονα μίλησε και για την πιθανή ύπαρξη και στήλης αστρολογίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS