ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Elon Musk: «Οριστική διαγραφή για όσους παριστάνουν άλλον»

Η απόφαση του, μετά τους δεκάδες λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν στο όνομα του

Ο Elon Musk θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, μετά τη δημιουργία όλο και περισσότερων λογαριασμών στο Twitter που φέρουν το όνομα του ή κάτι πολύ παρόμοιο και θέλουν με αυτό τον τρόπο να τρολάρουν τον επιχειρηματία.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του, αναφέρει συγκεκριμένα ότι «όποιος λογαριασμός εμπλέκεται σε πλαστοπροσωπία χωρίς να διευκρινίζει ξεκάθαρα την “παρωδία”, θα αναστέλλεται οριστικά», ενώ όπως διευκρίνισε στη συνέχεια αυτό θα γίνεται «δίχως προειδοποίηση».

Επιπλέον, ο Elon Musk επισημαίνει ότι, οποιαδήποτε αλλαγή γίνει σε όνομα χρήστη, θα έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή απώλεια του σήματος που δείχνει ότι πρόκειται για επαληθευμένο λογαριασμό.

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι, που θέλησαν να αλλάξουν το όνομα του λογαριασμού τους σε Elon Musk ή κάτι παρόμοιο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση η πλατφόρμα να χορηγεί το μπλε σήμα που υποδηλώνει τον επαληθευμένο λογαριασμό, σε όποιον είναι διατεθειμένος να πληρώνει 7,99 δολάρια τον μήνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, μερικοί από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς έχουν ήδη ανασταλεί, όπως για παράδειγμα εκείνος της κωμικού Κάθι Γκρίφιν, αλλά και της αυστραλιανής σατιρικής ιστοσελίδας Chaser.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X