ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έλενα Κουντουρά, μια γυναίκα… τρεις ζωές

Στην πασαρέλα στο υπουργείο Τουρισμού η όμορφη βουλευτής

Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά είναι η νέα υφυπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση που επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η όμορφη υφυπουργός γεννήθηκε στην Αθήνα και από παιδί ασχολήθηκε με τον αθλητισμό.  Αποφοίτησε από την Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ) και υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα εις ύψος και στα 100 μέτρα με εμπόδια, με πανελλήνια ρεκόρ και διεθνείς διακρίσεις.  

Η καριέρα της στο χώρο της μόδας υπήρξε λαμπρή (1984-1997), με αποκορύφωμα να ανακηρυχθεί από το CCN το 1990 ένα από τα δέκα καλύτερα μοντέλα του κόσμου.

Υπήρξε η μούσα του αρωματοποιού Serge Lutens, ενώ ποτέ δεν έλειψε από τα fashion shows των Gianni Versace και John Galliano. Η καριέρα της απογειώθηκε, όταν υπέγραψε το μακροβιότερο συμβόλαιο συνεργασίας με μεγάλη εταιρία καλλυντικών από την Ιαπωνία.

To 1997 επέστρεψε στην Ελλάδα και μέχρι το 2004 ήταν διευθύντρια σε γυναικεία περιοδικά, ενώ στην συνέχεια άλλαξε πορεία και ασχολήθηκε με την πολιτική. Την ίδια χρονιά εξελέγη βουλευτής Α' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία όπου και παρέμεινε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012.

Ο λόγος που «αποχώρησε» ήταν αναγκαστικός, αφού ο Αντώνης Σαμαράς τη διέγραψε από τη Νέα Δημοκρατία, όταν καταψήφισε το «Μνημόνιο 2».

Εκλέχτηκε ξανά βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στις εκλογές του 2012 και στις 25 Ιανουαρίου του 2015.

Αν και για πολλά χρόνια ήταν αφοσιωμένη στην καριέρα της, το πιο σημαντικό και όμορφο κομμάτι της ζωής της είναι η οικογένεια της, οι δυο υιοί της, ο Αλέξανδρος και ο Μάριος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση