ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Eμπριμέ jumpsuit και mules
 

Εκστρατεία ενημέρωσης από το Beauty Line για τον καρκίνο του μαστού

Τα Beauty Line θέλοντας να ενδυναμώνουν το μήνυμα της πρόληψης για τον Καρκίνου του Μαστού ανέλαβαν μια εντυπωσιακή και ιδιαίτερη πρωτοβουλία. Μέσα από την καμπάνια, ‘A Selfie for a Pink Cause’, τα Beauty Line στοχεύουν μέσα από το instagram να υπενθυμίσουν σε όλες τις γυναίκες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού. 

Ποια είναι η διαδικασία; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημοσιεύσεις μια selfie στο Instagram με το hashtag #BeautylineTurnsPink ή απευθείας στο www.beautylineturnspink.com  , φορώντας ροζ κραγιόν και αναφέροντας στα captions ότι ο προληπτικός έλεγχος σώζει ζωές, η κάθε γυναίκα μπορεί να υπενθυμίσει άλλες γυναίκες να προγραμματίσουν τα ιατρικά τους ραντεβού και να πραγματοποιούν αυτοεξέταση στο σπίτι τους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η εκστρατεία ξεκίνησε στις 13 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Απώτερος στόχος της κίνησης αυτής είναι να ενισχυθεί το έργο της Europa Donna Κύπρου και η ενημέρωση των γυναικών για τη σημαντικότητα της πρόληψης, μέσα από μια τριπλή προσέγγιση: κλινικές εξετάσεις μαστού κατά την ετήσια επίσκεψη στον γιατρό, μαστογραφία (κάθε τρία χρόνια για τις γυναίκες κάτω των 40 ετών και κάθε ένα με δύο χρόνια μετά) και αυτοεξέταση με ψηλάφηση κάθε μήνα.

Την εκστρατεία μέχρι στιγμής έχουν στηρίξει ήδη αρκετές προσωπικότες του νησιού μας. Την ίδια όμως στιγμή, το σημαντικό αυτό έργο έχουν στηρίκει και αρκετές καθημερινές γυναίκες. Η εκστρατεία πρόκειται να δυναμικά μέσα από τα καταστήματα Beauty Line, στα social media και σε διαδικτυακά μέσα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσετε χρόνο. Φορέστε ροζ κραγιόν, ανεβάστε  μια selfie με το hashtag #Beautylineturnspink μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και προγραμματίστε το επόμενο ετήσιο ραντεβού σας για τις προληπτικές εξετάσεις!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X