ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πώς νοιώθει μετά τον χωρισμό της;

Δέσποινα Άσπρου

Η πρώην παίχτρια του Survivor και τραγουδίστρια, Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν μας έχει συνηθίσει σε συνεντεύξεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, οπότε πολύ λίγα είναι αυτά που ξέρουμε για το συγκεκριμένο ζήτημα. Βέβαια δεν μπόρεσε να κρατήσει την επί 7 χρόνια σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί έκαναν λόγο για το ότι το ζευγάρι σύντομα επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έπεσαν τίτλοι τέλος. Την είδηση επιβεβαίωσε η Ειρήνη, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή.

"Δεν θα το κρύψω ότι έχω μετακομίσει. Μένω μόνη μου. Είμαι σε μια φάση που επαναπροσδιορίζω τα πράγματα. Κάνω την αυτοκριτική μου. Είμαι καλά. Το τι θα γίνει στο μέλλον, μόνο ο θεούλης το ξέρει. Κανένας άλλος. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση. Θα είναι καλύτερα, γιατί πρέπει να υπάρχει υγεία. Δεν μπορώ να σου πω παραπάνω. Όλα στον χρόνο φαίνονται. Αν υπήρχε πρόσωπο θα φαινόταν. Δεν υπάρχει. Για μένα τουλάχιστον δεν ήταν αυτός ο λόγος.", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Έπειτα πρόσθεσε πως "Όταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται αν σέβεσαι τον εαυτό σου πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου. Δεν ήταν μια σχέση ενός χρόνου, ήταν πολλά χρόνια. Οι βεβιασμένες κινήσεις σου προσφέρουν μόνο το να αναλωθείς".

Δείτε το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση