ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Είναι επίσημο: Αυτή είναι η νέα κριτής στο GNTM

Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

newsroom must

Μετά από ένα σίριαλ αναμονής από το τηλεοπτικό κανάλι που παρουσιάζει το show μοντέλων GNTM, και την αποχώρηση «βόμβα» της Βίκυς Καγιά, ανακοινώνεται και επίσημα το όνομα της αντικαταστάτριάς της,

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κούκου» το πρωί της Τετάρτης (19/05). Το όνομα λοιπόν αυτής, είναι Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα, πάρα πολλά εξώφυλλα και πασαρέλες – με κυριότερη αυτή του Jean Paul Gautier.

«Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Gautier, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beaute»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ismini Paps ➰ (@ismini_mini)

Η ίδια, είναι ψηλή, ξανθιά, με σταρένια επιδερμίδα, και θυμίζει περισσότερο Αμερικάνα παρά Ελληνίδα, αυτό όμως μπορεί να την βοηθά στην δουλειά της καθώς μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του Los Angeles και Ελλάδας. Σε μια παλαιότερη συνέντευξή της για αυτό είχε πει, «Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Los Angeles, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ismini Paps ➰ (@ismini_mini)

Δείτε την ανακοίνωση στο σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS