ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Είναι δυνατόν ο Trump να «έκλεψε» έναν από τους λόγους του από το Legally Blonde;

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει πολλά - μα πάρα πολλά για τον Donald Trump. Εκεί όμως που πιστεύαμε πως το αποκορύφωμα της θητείας του στον Λευκό Οίκο ήταν η άρνησή του να εγκαταλείψει την θέση του προέδρου των ΗΠΑ, μάθαμε κάτι που το ξεπέρασε ακόμη και αυτό! Αναφερόμαστε φυσικά στην viral είδηση που θέλει τον Donald Trump να έχει κλέψει έναν από τους λόγους του από την ταινία “Legally Blonde” με πρωταγωνίστρια την Reese Witherspoon.

Όπως είδαμε σε βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok, οι δύο ομιλίες συγκρίνονται και η ομοιότητα είναι πέρα για πέρα ορατή. Για παράδειγμα, η Elle Woods αναφέρει στην ομιλία της: “Κάνουμε τα επόμενα βήματά μας στον κόσμο… Με πάθος… Με τη δύναμη της πεποίθησης… Και κυριότερα… Έχουμε πίστη στον εαυτό μας. Τα καταφέραμε!” και ο Donald Trump τονίζει: “Θα πρέπει να βγείτε στον κόσμο… Με πάθος… Με δύναμη και την πεποίθησή σας… Κυριότερα… Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Το κατάφερα!”.

Για την ιστορία να πούμε πως το βίντεο στο TikTok μέχρι στιγμής έχει προβληθεί περισσότερες από 2 εκατομμύρια φορές και έχει αποσπάσει πάνω από 500.000 likes. Από πλευράς της πάντως η Elle Woods - η οποία έχει δηλώσει φαν του Bide- δεν έχει σχολιάσει την είδηση, ούτε όμως και ο Donald Trump.

@tlsliveshow

Reply to @ac20172 ##gonnaknow ... you're right... this works better!

♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Donald Trump  |  Joe Biden  |  ομιλία  |  viral  |  Legally Blonde  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση