ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

''Έγιναν τα αίσχη και τα ρεζιλίκια στον γάμο της Οικονομάκου''

Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/10), ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τον λαμπερό γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου όπου βρέθηκε καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του Παναγιώτα.

Την ημέρα του γάμου της αγαπημένης ηθοποιού, ο Μιχάλης Σοφοκλέους φρόντισε να μας δείξει διάφορα στιγμιότυπα από τη βραδιά, ανάμεσα σ'αυτά και τον sexy χορό της νύφης. Δείτε τον ΕΔΩ.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για το πώς πέρασαν στον γάμο, με τον Μιχάλη να εξηγά πώς γνωρίστηκαν με την ηθοποιό: 

''Με την Αθηνά γνωρίστηκε η Παναγιώτα όταν ήταν η στυλίστρια της στο "Δαχτυλίδη της Φωτιάς". Έγινε η γνωριμία γιατί και εγώ θα έπαιζα στο σήριαλ αλλά τότε ήμουν στο παιδικό του ΘΟΚ και δεν τα κατάφερα. Μετά έγινε μια πρόταση για το "Έλα στη θέση μου" αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα γιατί η Παναγιώτα ήταν έγκυος και ήμουν και στο "Φακάτε τους", αλλά η επαφή έγινε και η γνωριμία κράτησε.''

Όσον αφορά το γλέντι του γάμου ανέφερε: ''Μας είπε ότι μας έβαλε τραπέζι μπροστά γιατί ξέρει ότι ο χαμός θα έρθει από την Κύπρο. Περάσαμε τέλεια, τα δώσαμε όλα. Μου έκανε εντύπωση γιατί περίμενες έναν σφιγμένο γάμο αλλά ήταν ένας γάμος που από μουσική άκουγες τα πάντα, από κλαρίνα μέχρι Μέλισσες. Ο Μουζουράκης ισορροπούσε σε stool που ήταν μέσα στην πισίνα και θα μπορούσε να είχε πέσει . Έγιναν τα αίσχη και τα ρεζιλίκια. Το ζευγάρι τραβούσε όλους τους καλεσμένους για χορό δεν υπήρχε η σοβαρότητα και ο σνομπισμός. Έδωσαν σημασία σε όλους τους καλεσμένους λες και τους ξέραμε δέκα χρόνια. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία.''

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS