ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος ράπερ της δεκαετίας του ‘90 Coolio

Την είδηση γνωστοποίησε ο μάνατζερ του

Ο Jarez Posey, φίλος και μάνατζερ του δημοφιλή ράπερ της δεκαετίας του ’90, Coolio, δήλωσε στο CNN ότι έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 54 ετω΄ν. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN η πυροσβεστική υπηρεσία του Los Angeles, έλαβε κλήση για επείγουσα ιατρική ανάγκη γύρω στις 4:00 το απόγευμα. Όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες και οι παραϊατρικοί βρήκαν ένα άντρα που δεν αντιδρούσε και έκαναν προσπάθειες ανάνηψης για περίπου 45 λεπτά. Λίγο πριν τις 5, διαπιστώθηκε ο θάνατος του Coolio.

Πιο συγκεκριμέα, όπως αποκάλυψε  Posey, ο Coolio βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου του στο Los Angeles όταν πήγε στο μπάνιο. Όταν οι φίλοι του συνειδητοποίησαν πως είχε περάσει «αρκετή ώρα», έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τον Coolio στο πάτωμα. Κάλεσαν το ασθενόφορο και προσπάθησαν να το συνεφέρουν, χωρίς οι προσπάθειες τους να αποδώσουν τελικα, αφού ο Coolio ήταν ήδη νεκρός.

Σε δηλώσεις της στο CNN, η Sheila Finegan, talent manager του ράπερ, αναφέρει: «Λυπούμαστε για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και πελάτη, Coolio, ο οποίος πέθανε σήμερα το απόγευμα. Άγγιξε τον κόσμο με το χάρισμα του ταλέντου του και θα του λείψει πολύ. Ευχαριστώ όλους σε όλο τον κόσμο που άκουσαν τη μουσική του και σε όλους όσους προσέγγισαν το θάνατό του. Έχετε τους αγαπημένους του Coolio στις σκέψεις και τις προσευχές σας».

Ο Coolio, είχε κερδίσει το Grammy για την καλύτερη σόλο ραπ ερμηνεία το 1996 για το τραγούδι "Gangsta's Paradise". Επίσης, σε μια κριτική του στους New York Times το 1995, ο Jon Pareles αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Coolio εξακολουθεί να χτίζει τη ραπ του πάνω σε αναγνωρίσιμα oldies της δεκαετίας του 1970 και δημιουργεί περίπλοκες, συγχρονισμένες ρίμες που θα μπορούσαν να είναι διάλογοι».

O Coolio γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και φοίτησε για ένα διάστημα στο Κολέγιο Κόμπτον, όμως, εγκατέλειψε τις σπουδές του για να γίνει ράπερ. Πέρα από το Gangsta's Paradise είχε λάβει άλλες 5 υποψηφιότητες για Grammy, ενώ είχε εμφανιστεί και στη σειρά του Nickelodeon "Kenan and Kel".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CNN (@cnn)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση