ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου των βιβλίων «Harry Potter»

Η αιτία θανάτου της ήταν ένα ναυτικό δυστύχημα στα ανοικτά της ακτής του Αμάλφι.

Μαρία Καραμάνου

Η διάσημη συγγραφέας, Adrienne Vaughan, υπέστη τραγικό ατύχημα που αποδείχθηκε θανατηφόρο. Το δυστύχημα συνέβη όταν το ιστιοφόρο που επέβαινε, συγκρούστηκε με ένα μηχανοκίνητο σκάφος κοντά στην περιοχή όπου διασκέδαζαν περίπου 80 ξένοι τουρίστες για ένα γάμο.

Δυστυχώς, η ίδια εκτοξεύτηκε κατά την πρόσκρουση στο νερό και τραυματίστηκε θανάσιμα από την προπέλα του ταχύπλοου σκάφους. Ο σύζυγός της, Mike White, επίσης τραυματίστηκε στον ώμο, ενώ τα δύο τους παιδιά, 14 και 11 ετών, δεν υπέστησαν τραυματισμούς. Όλοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν ιατρική περίθαλψη. Διάφορα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο κυβερνήτης του σκάφους, εκτός από τον τραυματισμό του στο χέρι, βρέθηκε θετικός σε τοξικολογικές εξετάσεις ναρκωτικών και αλκοόλ. Η οικογένεια της Andrienne βρίσκεται σε σοκ και πένθος για αυτήν την τραγωδία.

Η Adrienne είχε αναλάβει τη θέση του προέδρου του Bloomsbury USA και της αμερικανικής θυγατρικής της Bloomsbury Publishing από το 2021, ενώ προηγουμένως είχε υπηρετήσει ως εκτελεστική διευθύντρια. Πριν από αυτήν τη θέση, εργάστηκε για τον εκδοτικό οίκο Disney από το 2015 έως το 2018. Ήταν μια δραστήρια γυναίκα που αγαπούσε τα ταξίδια και είχε επισκεφθεί αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Δυστυχώς, το βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος είναι σοκαριστικό και αποτυπώνει τον πανικό που διακρίνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους. Η απώλεια της είναι μια τραγωδία που συγκλονίζει τους πάντες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS