ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Έφεση για τον Δημήτρη Λιγνάδη: Αντιμέτωπος εκ νέου με 3 βιασμούς και μεγαλύτερη ποινή

Η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση έφεσης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ξανά στο επίκεντρο καθώς εξ' όσων φαίνεται θα δικαστεί για τρεις κατηγορίες βιασμού στο Εφετείο και θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε μεγαλύτερες ποινές από αυτές που ήδη του έχουν επιβληθεί. 

Η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση έφεσης. Πιο συγκεκριμένα, η εισαγγελέας Εφετών, Βασιλική Χαλβά προχώρησε στην άσκηση της έφεσης θεωρώντας πως σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δεν υπήρξε ορθή κρίση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Παράλληλα, η έφεση είχε να κάνει και με το σκέλος της κατά πλειοψηφίας αθώωσης του Δημήτρη Λιγνάδη με 5-2 για τον πρώτο μηνυτή. 

Ουσιαστικά, το δικαστήριο αθώωσε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη γι' αυτη την καταγγελία λόγω αμφιβολιών με μειοψηφία δύο ενόρκων που θεωρούσαν πως θα έπρεπε και γι' αυτό να κριθεί ένοχος.

Τέλος, η έφεση σχετίζεται και με τις ποινές που επιβλήθηκαν καθώς πιστεύει πως θα έπρεπε να επιβληθούν μεγαλύτερες ποινές και στις δύο περιπτώσεις λόγω της πολύ «βαριάς» πράξης και της βλάβης που προξένησε στα θύματά του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Lignadis (@dimitris.lignadis)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS