ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Hathaway: Η αποκάλυψη για τον αλκοολισμό της

Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας.

Μαρία Καραμάνου

Η Anne Hathaway, η πολυτάλαντη ηθοποιός και διάσημη προσωπικότητα του Χόλιγουντ, σημείωσε πρόσφατα ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα στη ζωή της, που υπερβαίνει κατά πολύ τις επαγγελματικές της επιτυχίες. Μιλώντας σε μια εκ βαθέων συνέντευξη με τους New York Times, αποκάλυψε ότι γιόρτασε πέντε χρόνια νηφαλιότητας, έναν προσωπικό θρίαμβο που έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά και αυτοσυγκράτηση.

Η Hathaway, η οποία έχει ήδη κερδίσει την καρδιά του κοινού με τις ερμηνείες της σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, θέλησε να μοιραστεί αυτή την προσωπική στιγμή για να ενισχύσει και να εμπνεύσει άλλους που μπορεί να βρίσκονται σε παρόμοιες προκλήσεις. Ο εθισμός στο αλκοόλ είναι μια δύσκολη μάχη που δεν γνωρίζει κοινωνικά στρώματα, και πολλοί διάσημοι, όπως η Jessica Simpson, ο Eminem και η Chrissy Teigen, έχουν επίσης μοιραστεί τις δικές τους ιστορίες ανάκαμψης.

Ενώ η Hathaway ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη κινηματογραφική της προσπάθεια, μια μεταφορά του βιβλίου «The Idea of You» της Robinne Lee, αναγνωρίζει τη σημασία της υποστήριξης και της κατανόησης που έχει λάβει από την κοινότητα και τους θαυμαστές της. Η ειλικρίνεια και η δύναμή της να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις κατά μέτωπο, την καθιστούν όχι μόνο μια εξαιρετική ηθοποιό, αλλά και μια έμπνευση. 

Μάλιστα η ίδια δήλωσε, «Συνήθως δεν μιλάω γι’ αυτό, αλλά είμαι νηφάλια εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό είναι για εμένα ορόσημο. Τα σαράντα μου φαίνονται σαν δώρο. Διστάζω να τα αποκαλέσω “μέση ηλικία” γιατί μπορεί σήμερα να με χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Δεν ξέρουμε αν είμαστε στη μέση της ζωής μας. Δεν ξέρουμε τίποτα».

Και συνέχισε, «Το πρόβλημά μου δεν ήταν ότι έπινα αλλά τα χανγκόβερ που είχα μετά. Το τελευταίο κράτησε πέντε μέρες. Αν βρεθώ ξανά σε μια φάση της ζωής μου όπου θα έχω το περιθώριο για χανγκόβερ, θα αρχίσω ξανά να πίνω, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα συμβεί όσο έχω το παιδί στο σπίτι».

Ενώ αποκάλυψε, «Κάποιες φορές μού λείπει το να αισθάνομαι ζαλισμένη και χαλαρή, αλλά για να είμαι ειλικρινής, προς το τέλος είχε πάψει να είναι διασκεδαστικό. Έπινα πλέον για να σταματήσω το τρελό άγχος, το οποίο έφυγε από τη ζωή μου μαζί με το αλκοόλ».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση