ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έβελυν Καζαντζόγλου: ambassador Κύπρου για το γνωστό lingerie brand Intimissimi

 Η Intimissimi πιστεύει ότι το στυλ που υιοθετεί μία γυναίκα αντανακλά τη μοναδική προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής της και ότι η ομορφιά στην πραγματικότητα πηγάζει από την εσωτερική δύναμη και το χαρακτήρα της.
Έχοντας την κάθε γυναίκα ως πρωταγωνίστρια, στην αληθινή καθημερινότητα της, η γνωστή μάρκα παρουσίασε μια καμπάνια που επικεντρώνεται στη δύναμη, τη φιλοδοξία, την ακεραιότητα των πρωταγωνιστριών και συμπυκνώνει με ιδανικό τρόπο το νέο πνεύμα της Intimissimi, γιορτάζοντας τη γυναίκα #insideandout.

Η διεθνής καμπάνια #insideandout, σε συνεργασία με τον διάσημο φωτογράφο μόδας και πορτραίτων, Mario Testino εστιάζει σε 4 brand ambassadors, δυναμικές γυναίκες που ξεχωρίζουν για το όραμά τους ενώ προέρχονται από πολύ διαφορετικούς χώρους. Η μούσα του brand επί σειρά ετών Irina Shayk μαζί με την επαγγελματία τενίστρια Ana Ivanovic, τη σεφ – συγγραφέα κι επιχειρηματία Ella Mills και την ηθοποιό Dakota Johnson.

Η συγκεκριμένη καμπάνια εκφράζει αυτή τη φιλοσοφία, με μία φρέσκια, διαφορετική προσέγγιση: Χωρίς να δείχνει καθόλου τις πρωταγωνίστριες να φοράνε εσώρουχα. Το ζητούμενο είναι να κοιτάξουμε αυτές τις γυναίκες πέρα από την επιφάνεια της εικόνας τους και να κάνουμε focus στους προσωπικούς θριάμβους και τα επιτεύγματά τους. Μας πάνε πέρα από τη σεξουαλικότητα και την επιθυμία που συνήθως συνδέεται με τη διαφήμιση εσωρούχων.

"To casting είναι υπέροχο αλλά μου άρεσε εξίσου η πρόκληση να επικοινωνήσεις μία underwear campaign μέσα από γυναίκες που είναι εντελώς ντυμένες. Ήθελα να συλλάβω το πώς δείχνουν αλλά και νιώθουν αυτές οι γυναίκες για τα εσώρουχα που φοράνε κάτω από τα ρούχα τους. Είναι ένας πολύ τολμηρός τρόπος για την Intimissimi να πουλάει εσώρουχα”, λέει ο Testino.

Στα πλαίσια της καμπάνιας #insideandout η Intimissimi θέλησε να έρθει και πιο κοντά με τις γυναίκες των διάφορων χωρών όπου έχει παρουσία. Επέλεξε local ambassadors, γνωστές επαγγελματίες για να περάσει και σε πιο τοπικό επίπεδο το τα ίδια μηνύματα.

Στην Κύπρο, η Intimissimi έχει επιλέξει την Έβελυν Καζαντζόγλου, γνωστή παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών και ραδιοφωνική παραγωγό με έντονη παρουσία στα social media, ως Ambassador της μάρκας για την Κύπρο.

Η Έβελυν βρίσκεται ήδη ως επίσημη προσκεκλημένη της Intimissimi στην Βερόνα όπου απόψε θα κάνει και την πρώτη της εμφάνιση ως Brand Ambassador για την Κύπρο. Η Έβελυν θα δώσει το παρών της στο πολυαναμενόμενο φαντασμαγορικό show “Intimissimi on Ice 2017- A Legend of Beauty”στη θρυλική Arena της Βερόνα, στην Ιταλία.

                                      

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS