ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Δυνατότητα εμβολιασμού κατά Covid για εργαζόμενους στις Βουλευτικές

Η ενημέρωση από τον Γενικό Έφορο Εκλογής

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ο Γενικός Έφορος Εκλογής ενημερώνει τους υπαλλήλους που εργάζονται ή θα εργαστούν για την προετοιμασία της διεξαγωγής των προσεχών Βουλευτικών Εκλογών της 30ης Μάϊου 2021, καθώς και όσους αιτήθηκαν να εργαστούν κατά την ημέρα των εκλογών (υπαλλήλους και ανέργους), πως έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα τους.

Η διευθέτηση αυτή στόχο έχει την πλήρη εμβολιαστική κάλυψη κατά του Covid-19 του προσωπικού που θα εργαστεί στην προετοιμασία των εκλογών, καθώς επίσης και κατά την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, κάτι που θα διευκολύνει την όλη διαδικασία. Περαιτέρω θα αποτελέσει επιπλέον μέτρο προφύλαξης, τόσο για το ίδιο το προσωπικό όσο και για τους εκλογείς. Επισημαίνεται, ότι η δυνατότητα εμβολιασμού του προσωπικού αυτού δεν είναι υποχρεωτική. Προς το σκοπό αυτό, τα άτομα αυτά θα ενημερωθούν από τους οικείους Εφόρους, ώστε εάν το επιθυμούν να προγραμματιστεί ο εμβολιασμός τους.

Τέλος διευκρινίζεται, πως όλες οι διαδικασίες που αφορούν στις εκλογές θα διεξάγονται στη βάση σχετικών πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας τόσο του προσωπικού που θα εργαστεί, όσο και των πολιτών που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση