ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Δολοφονήθηκε ο Αμερικανός ράπερ Takeoff

Δέχθηκε πυροβολισμό το πρωί της Τρίτης, 1η Νοεμβρίου

Ο Αμερικανός ράπερ Takeoff, από το κορυφαίο γκρουπ Migos, δολοφονήθηκε σε ηλικία 28 ετών στο Χιούστον του Τέξας. Ο δημοφιλής σταρ σκοτώθηκε σε μια αίθουσα μπόουλινγκ όπου έπαιζε ζάρια την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου. Εκπρόσωπος του μουσικού επιβεβαίωσε την είδηση στο Associated Press.

Οι Migos ήταν ένα από τα πιο σημαίνοντα γκρουπ της γενιάς τους. Το συγκρότημα, σημείωσε πολλές διεθνείς επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των Bad and BoujeeVersace και Walk It Talk It και διαλύθηκε πριν από λίγο καιρό

Υπολογίζεται ότι η δολοφονία έγινε στις 02:30 τοπική ώρα (07:30 GMT). Η αστυνομία είπε ότι 40 με 50 καλεσμένοι είχαν πάει σε ένα ιδιωτικό πάρτι όταν κάποιος «άνοιξε πυρ». Οι φρουροί ασφαλείας στην περιοχή άκουσαν τους πυροβολισμούς αλλά δεν είδαν ποιος τράβηξε τη σκανδάλη του όπλου.

Όταν έφτασαν, οι αστυνομικοί είπαν ότι βρήκαν ένα μεγάλο πλήθος και έναν άνδρα γύρω στα είκοσι με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι ή τον λαιμό. Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

Οι Migos, αποτελούμενοι από τους Takeoff, Offset και Quavo, μεγάλωσαν μαζί στο Lawrenceville της Τζόρτζια και ήρθαν να εκπροσωπήσουν την πρωτεύουσα της πολιτείας, την Ατλάντα, αναμφισβήτητα το πνευματικό σπίτι της trap μουσικής.

Ο Takeoff είπε ότι η μουσική πρόσφερε στο συγκρότημα, που ήταν όλοι συγγενείς, μια οδό διαφυγής από τη φτώχεια. «Μεγαλώνοντας, προσπαθούσα να τα καταφέρω στη μουσική. Έκανα, κάτι που μου άρεσε να κάνω. Δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω», είπε στο The Fader.
«Στον ελεύθερο χρόνο μου, ηχογραφούσα τον εαυτό μου. Βρίσκοντας έναν ρυθμό... απλά φτιάχνοντας κάτι και δημιουργούσα για μένα».

Το συγκρότημα, αρχικά ονομαζόταν Polo Club και έκανε το ντεμπούτο του ως Migos το 2010 και σημείωσε την πρώτη του επιτυχία με τον Versace, ο οποίος έλαβε ένα remix από τον Drake, το 2013.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση