ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Δολοφόνησαν 16χρονο Κύπριο στη Βρετανία

Ο ανήλικος μαχαιρώθηκε σε πάρκο

Η τοπική Αστυνομία στο Tottenham κλήθηκε στις 14:17 την Κυριακή, 1 Αυγούστου, μετά από μαρτυρία για μαχαίρι στο Lordship Recreation Ground. Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή  μαζί με νοσηλευτές από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου όπου και βρήκαν ένα 16χρονο αγόρι με τραύματα από μαχαίρι.

Ο 16χρονος, που επρόκειτο για τον Κύπριο Στέλιο Αβερκίου νοσηλεύθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο, 10 ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε τη τελευταία του πνοή. 

Οι αξιωματικοί από τη Βασική Μονάδα Διοίκησης της Βόρειας περιοχής ερευνούν την υπόθεση ενώ έχουν ανακτήσει το CCTV από την περιοχή και μίλησαν με αρκετούς μάρτυρες.

Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου στο νεκροτομείο Haringey, έδωσε μια προσωρινή αιτία θανάτου ως αιχμηρό τραύμα στον αριστερό μηρό.

Η ντετέκτιβ επιθεωρητής Kelly Hodgson, δήλωσε: «Αυτή η τρομερή επίθεση συνέβη το μεσημέρι σε ένα πολυσύχναστο πάρκο και είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν μάρτυρες με τους οποίους δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Θα ήθελα να ενθαρρύνω οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί μας αμέσως».

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις για τον φόνο, αλλά η αστυνομία έχει διαπιστώσει ότι εμπλέκονται δύο άνδρες. Μάλιστα, φαίνεται ότι ένας από αυτούς μπορεί να ήταν με ποδήλατο.Οι έρευνες των αρχών, συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS