ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Δημήτρης Λιγνάδης: Ενοχή για τρεις βιασμούς προτείνει ο Εισαγγελέας

«Καταπέλτης» ο Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Κούντριας

Ο Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Κούντριας πρότεινε την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας θεωρώντας πως η απουσία του τέταρτου καταγγέλοντος από τη δίκη δημιουργεί αμφιβολίες για την αλήθεια των όσων λέει κάτι που είναι υπέρ του κατηγορουμένου. 

«Τα θύματα του βιασμού δεν έχουν φύλο, καταγωγή και κοινωνικό στάτους. Ότι ο κατηγορούμενος ήταν αναγνωρίσιμος δεν αναιρεί την διάπραξη των εγκλημάτων. Τα συγκεκριμένα θύματα λόγω και της ανηλικότητας τους, της καταγωγής και της οικογενειακής τους κατάστασης ήταν ο εύκολος στόχος του κατηγορούμενου, καθώς διασφάλιζε τη σιγουριά ότι δεν θα αποκάλυπταν τι συνέβη. Η αναγνωρισιμότητα και η λάμψη του κατηγορούμενου δεν αναιρούν την ανάγκη για ικανοποίηση της σεξουαλικής του ορμής. Κοινός παρανομαστής είναι ο δόλος για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές. Κοινό χαρακτηριστικό η ανηθικότητα και το μη υποστηρικτικό περιβάλλον των παθόντων. Καλλιεργούσε σχέσεις εμπιστοσύνης και ότι θα βοηθούσε στην επαγγελματική εξέλιξή τους λόγω των γνωριμιών του».

Ο Εισαγγελέας συνέχισε και μίλησε σχετικά με τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη και είπε πως δεν έλαβε χώρα καμία σκευωρία ή πλεκτάνη σε βάρος του. Ακόμη κι αν ίσχυε κάτι τέτοιο όμως οι ισχυρισμοί του δεν αρκούν. 

Παράλληλα, ο Εισαγγελέας περιέγραψε με λεπτομερή τρόπο το πώς ο κατηγορούμενος προσέγγιζε τα θύματά του και αναφέρθηκε στη χρήση κάνναβης των ίδιων των καταγγελόντων μετά από προτροπή του ίδιου του Δημήτρη Λιγνάδη. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση