ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δίκη Λιγνάδη: Δεκτό το αίτημα του Αλέξη Κούγια για διακοπή της δίκης

Τελικά το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα του Αλέξη Κούγια για διακοπή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

newsroom must

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ώστε να δικαστεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν βιασμό ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα. Στο δικαστήριο βρέθηκαν επίσης και τα θύματα. Και ενώ όλοι αναμέναμε να δούμε την τροπή της υπόθεσης, η δίκη, τελικά αναβλήθηκε μετά από αίτημα του Αλέξη Κούγια.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ημέρες, ο ποινικολόγος ανέφερε ότι λόγω φόρτου εργασίας του θα ήταν αδύνατον για τον ίδιο να αφοσιωθεί στη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού και το αίτημά του κατέθεσε και στο δικαστήριο.

Όταν έφτασε η ώρα της διεξαγωγής της δίκης, η πρόεδρος του δικαστηρίου εξέτασε το αίτημα του συνήγορου υπεράσπισης του κατηγορούμενου της πολύκροτης υπόθεσης το οποίο συνοδευόταν με το πρόγραμμα του Κούγια για τις επόμενες μέρες.

Διαπιστώνοντας πως πράγματι το πρόγραμμα του ποινικολόγου ήταν δύσκολο, αφού μεταξύ άλλων αναμένεται να εμφανιστεί στην εκδίκαση σημαντικών υποθέσεων όπως αυτή της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, ΄έγινε αποδοχή του αιτήματός του και η δίκη προγραμματίστηκε εκ νέου για τις 25 Φεβρουαρίου.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS