ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν slip dress και μπαλαρίνες
 

Διευθετήθηκαν μέσα σε μία ώρα 8,600 ραντεβού για τους 64 και άνω

Η πύλη άνοιξε σήμερα στις 8 το πρωί και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 7 μ.μ.

newsroom must

Μέχρι τις 9 το πρωί της 1ης Απριλίου προγραμματίστηκαν τα 8,600 ραντεβού από τα 17,814 που είναι διαθέσιμα για τα άτομα 64 ετών και άνω, όπως αναφέρει το Υπουργείο Υγείας. Υπενθυμίζεται ότι η Πύλη Εμβολιασμού θα παραμείνει ανοικτή για την ηλικιακή ομάδα των 64+ μέχρι και την Κυριακή (4/4) στις 7 το βράδυ.

Τα ραντεβού αφορούν εμβολιασμούς και με τα τρία διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια της AstraZeneca, της Moderna και της Pfizer/BioNTech. Οι εμβολιασμοί διεκπεραιώνονται στα Κέντρα Εμβολιασμού παγκύπρια.

Τα ραντεβού αφορούν εμβολιασμούς και με τα τρία διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια της AstraZeneca, της Moderna και της Pfizer/BioNTech

Στο πλαίσιο της στρατηγικής σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποσοστό προστασίας του πληθυσμού μέσω της εμβολιαστικής κάλυψης που θα επιτευχθεί τις επόμενες εβδομάδες, προτρέπονται οι πολίτες, σύμφωνα με την προτεραιότητα που δίνεται, να προχωρούν σε διευθέτηση του ραντεβού τους για εμβολιασμό το συντομότερο δυνατό.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση