ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Δέχθηκα 40.000 μηνύματα που αφορούσαν ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησης»

Τι αποκαλύπτει ο Δημήτρης Μοθωναίος στην Φαίη Σκορδά.

newsroom must

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ‘Το πρωινό’ (10/06/21) βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Μοθωναίος και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον πολύ σημαντικό σκοπό που απέκτησε από την ημέρα που αποκάλυψε το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε.

Ο ίδιος, προσπαθεί μέσα από την δική του εκστρατεία και με την βοήθεια του ‘Σωματείου Ελίζα’ να πετύχει την επιμήκυνση της παραγραφής των αδικημάτων σεξουαλικής κακοποίησης που τελούνται σε ανήλικους στην Ελλάδα.

Την συγκεκριμένη πρόταση εξέφρασε και στο πλατό της εκπομπής, λέγοντας «Δέχθηκα στο Instagram 40.000 μηνύματα που αφορούσαν παρόμοιες ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησης. Σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Τα διάβασα όλα. Είναι μεγάλο το ποσοστό των παιδιών που δέχονται κακοποίηση στη χώρα μας και δεν το επικοινωνούν. Τα ποσοστά είναι πολύ μεγάλα. Οι περισσότερες περιπτώσεις το έλεγαν πρώτη φορά. Αισθάνθηκα μια πολύ μεγάλη ευθύνη χωρίς να ξέρω πως να το διαχειριστώ για να βοηθήσω».

Ενώ κατέληξε, «Το Σωματείο Ελίζα συμβάλλει στον εντοπισμό της κακομεταχείρισης των παιδιών και στην πρόληψη, που είναι το ήμισυ του παντός. Οι 40.000 είναι μεγάλο νούμερο. Απάντησα σε όλους με πολύ προσοχή, γιατί αυτά είναι ευαίσθητα πράγματα. Όταν μοιράζεσαι κάτι και καταλαβαίνεις ότι είναι κι άλλοι εκτός από εσένα, είναι βοηθητικό. Ήμουν σίγουρος ότι ήμουν μόνος μου…».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση