ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη η Βασίλισσα με το Lilibet-Diana

Τι αναφέρει νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Τι και αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle «θυσίασαν» το όνομα του δεύτερού τους παιδιού για χάρη της καλυτέρευσης των σχέσεων τους με την βασιλική οικογένεια;

Πηγές σε νέο δημοσίευμα, αναμένουν την Βασίλισσα Ελισάβετ να μην είναι και πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή του Lilibet-Diana, αφού με βάση την Angela Levin πρόκειται να στεναχωρηθεί ιδιαίτερα.

Παρευρισκόμενη στο ‘Good Morning Britain’, ανέφερε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «βαθιά στεναχωρημένη» που ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το προσωπικό και ιδιαίτερο χαϊδευτικό της όνομα «Lilibet» για να ονομάσουν την πρώτη τους κόρη, μετά και τον τόσο αγενή τρόπο που φέρθηκαν στην βασιλική οικογένεια.

Με την ίδια να θεωρεί ότι η Βασίλισσα πρόκειται να «αντιμετωπίσει αυτήν την κίνηση με καχυποψία, ως ένα πιθανό τέχνασμα από τη μεριά των Sussex. Όπως εξηγεί, το εν λόγω χαριτωμένο παρατσούκλι χρησιμοποιούσε για την Ελισάβετ ο πατέρας της Γεώργιος ο ΣΤ, επειδή όταν ήταν μικρούλα δεν μπορούσε να προσφέρει το όνομά της και έτσι αποκαλούσε τον εαυτό της «Lilibet». Συμπληρώνοντας «Το χρησιμοποιούσε όμως και ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, ο Φίλιππος, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες».

Ενώ κληθείσα να δώσει την δική της άποψη για το θέμα, απάντησε «Όχι μετά απ’ όσα έγιναν. Πιστεύω ότι είναι βαθιά στενοχωρημένη. Δεν το βρίσκω καλή ιδέα. Πιστεύω ότι είναι μια αρκετά αγενής κίνηση απέναντι στη Βασίλισσα… Ήταν ένα πολύ προσωπικό χαϊδευτικό όνομα που χρησιμοποιούσε ο σύζυγός της, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θα διανοούνταν ποτέ να αναφερθεί στη μητέρα του ως “Lilibet”. Δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το όνομα, ήταν κάτι το ιδιαίτερο που συνδεόταν κυρίως με τον Δούκα του Εδιμβούργου».

Με την δημοσιογράφο, να εκφράζει την διαφωνία της με την βασιλική βιογράφο, λέγοντας ότι θεωρεί πως «Είναι τραβηγμένο να λέμε ότι η Βασίλισσα είναι νευριασμένη επειδή έδωσαν το όνομά της στη δισέγγονη της. Εγώ το θεωρώ ένδειξη τρυφερότητας»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση