ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Delphine Arnault: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Xavier Niel

Με αφορμή την άφιξη του ισχυρού άντρα της Monaco Telecom και της Iliad στην Κύπρο, Xavier Niel, σας παρουσιάζουμε την Delphine Arnault, την γοητευτική σύζυγο του επιχειρηματία. 

Η Delphine Arnault γεννημένη στις 4 Απριλίου 1975, είναι Γαλλίδα επιχειρηματίας και εκτελεστική αντιπρόεδρος της Louis Vuitton (LVMH Group). Από το 2003 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας LVMH,και είναι η πρώτη και νεαρότερη γυναίκα που κατέχει αυτή τη θέση. 

Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου για τα διάσημα fashion brands Céline, Loewe και Pucci, Moët Hennessy και M6.

Το 2008, ανακηρύχθηκε αναπληρώτρια επικεφαλής του σχεδιαστή Christian Dior Couture, το οποίο εγκατέλειψε το 2013 για να συμμετάσχει ως Louis Vuitton ως διευθυντής και εκτελεστικός αντιπρόεδρος. Τον Μάιο του 2014, η Arnault ξεκίνησε τον διεθνή διαγωνισμό  LVMH που αφορά νέους σχεδιαστές μόδας. Ο στόχος του ομίλου LVMH είναι να ανακαλύψει τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών: «Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε το ταλέντο και τη δημιουργικότητα, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα την ανάπτυξη της επιχείρησής τους», είχε δηλώσει στο παρελθόν. 

Η γοητευτική Delphine είναι η μεγαλύτερη κόρη του Bernard Arnault του Γάλλου επιχειρηματία που ανακηρύχθηκε ο πλουσιότερος Ευρωπαίος για πρώτη φορά από το 2012 και ο τέταρτος πλουσιότερος στον κόσμο.

Είναι διαζευγμένη από τον πρώτο της σύζυγο Alessandro Vallarino Gancia από το 2010, ενώ μετά τον δεύτερο γάμο της με τον Xavier Niel απέκτησε την κόρη της που γεννήθηκε το 2012.

Η επίσκεψη του Xavier Niel στην Κύπρο καταδεικνύει την σημασία της κυπριακής αγοράς για τον όμιλο Monaco Telecom, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε και άλλα brands του πετυχημένου ομίλου να δραστηριοποιηθούν στο νησί μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X