ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Δείτε τις πιο στιλάτες μαμάδες και κόρες του star system

Δέσποινα Άσπρου

Όσο και να θέλουμε να το αρνηθούμε είναι δεδομένο ότι οι μαμάδες  επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την αισθητική και την άποψή μας για τη μόδα. Νομίζετε ότι είναι τυχαίο που όταν ήμασταν μικρές τις μιμούμασταν φορώντας τα ρούχα και τα παπούτσια τους, ενώ συχνά «κλέβαμε» τα καλλυντικά τους και προσπαθούσαμε να βαφτούμε όπως εκείνες;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ήταν τα πρότυπα μας. Μεγαλώνοντας, μπορεί μεν να αποκτάμε δική μας άποψη για το στυλ και την ομορφιά, αλλά συχνά πιάνουμε τον εαυτό μας να εμπνέεται από το δικό τους στυλ. Μην το αρνείσαι, δεν έχει κανένα νόημα. Αυτή είναι η αλήθεια!

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς, τα καθημερινά κορίτσια… αλλά και στις αγαπημένες μας stars.

Δεν είναι λίγες οι διάσημες μαμάδες που κατάφεραν να μεταδώσουν την αισθητκή και το στυλ τους, στις επίσης διάσημες κόρες τους, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το λαϊκό γνωμικό «το μήλο, κάτω από την μηλιά θα πέσει».

 

Δείτε στη συνέχεια τις πιο στιλάτες διάσημες μαμάδες και κόρες:

 

Cindy Crawford και Kaia Gerber

Η κόρη του θρυλικού supermodel των 80’s και των 90’s, Kaia Gerber,  ακολούθησε τα βήματα της μαμάς της, Cindy Crawford, και ήδη από τα 16 της, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Οι δυο τους πάντως θεωρούνται από τα πιο στιλάτα δίδυμα της μόδας.

Yolanda Foster, Gigi και Bella Hadid

Οι δύο διάσημες αδερφές δεν έγιναν τυχαία fashion icons… αφού fashion icon ήταν και η μαμά τους, γνωστή ηθοποιός του Hollywood, Yolanda Foster. Αξίζει να πούμε ότι η Yolanda, δούλεψε επίσης ως μοντέλο, και δεν επέτρεψε στα παιδιά της να ασχοληθούν επαγγελματικά με το modeling πριν τα 18, καθώς ήθελε να ζήσουν την ηλικία τους και να παραμείνουν αυθεντικοί άνθρωποι.

Melanie Griffith και Dakota Johnson

Η κόρη της Melanie Griffith, Dakota Johnson, ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και έγινε ηθοποιός… εκτός όμως από αυτό, όπως φαίνεται ακολούθησε και το στυλ της διάσημης μαμάς!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X