ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δείτε σε slideshow την ζωή του Αντώνη Βαρδή

newsroom must

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ετεροθαλή αδελφού του Αντώνη Βαρδή

Ο Χρήστος Δείξιμος, ο ετεροθαλής αδελφός του γνωστού τραγουδοποιού, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον Αντώνη Βαρδή. Σε παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει : ''Ο Αντώνης έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Είναι μια πάρα πολύ ιδιαίτερη καρδιά. Έχει πολλές ευαισθησίες. Έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του. Μεγαλώσαμε μαζί με τον Αντώνη. Ήταν πολύ δύσκολα τα χρόνια εκείνα και πολύ περισσότερο για τον αδελφό μου. Εγώ δεν γεύτηκα δυσκολίες, γιατί είχα τον αδελφό μου, τον Αντώνη και με στήριξε. Ο Αντώνης με μεγάλωσε κυριολεκτικά, με έπλασε και με έκανε αυτό που είμαι σήμερα''.

Σήμερα ο Χρήστος Δείξιμος αποχαιρετά τον αδελφό του, με ένα μήνυμα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook: ''Καλό σου ταξίδι αδελφούλη μου!!! Δεν άντεξε άλλο η καρδούλα του!!! Αθάνατος!!!!''

''Αντίο'' από την τελευταία γυναίκα της ζωής του

Δυνατή ακόμα και τώρα η τελευταία γυναίκα της ζωής του Αντώνη Βαρδή η οποία τον αποχαιρετά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Η Φιλοθέη ήταν ο βράχος, το στήριγμα, η γυναίκα που του έδινε ζωή. Μα τώρα πια εκείνη έχασε το... οξυγόνο της, τον άνθρωπό της  ''Αντώνη μου, ζωή μου, είσαι μια αγάπη δυνατή, χωρίς όρια και τέλος'' έγραψε βαθιά συγκινημένη.

Όσο για την πρώτη του σύζυγό, Χριστίνα Μαραγκόζη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έγραψε πριν από λίγη ώρα στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook ''Έφυγε ένα κομμάτι της ζωής μου..."


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα tweets των celebrities για τον χαμό του Αντώνη Βαρδή.
Πήραν φωτιά τα social media με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Αντώνη Βαρδή που σκόρπισε βαθιά θλίψη στον κόσμο που τόσο πολύ τον αγάπησε και τον θαύμαζε ως άνθρωπο και καλλιτέχνη. Επώνυμες προσωπικότητες τον αποχαιρέτησαν μέσω από σχόλια σε Facebook και Twitter.

«Πραγματικά μεγάλος - RIP Αντώνη Βαρδή», έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Σήμερα πενθεί η μουσική. Κιθαρισταράς, συνθεταράς, τραγουδισταράς, απίστευτο χιούμορ, ταλέντο από'δω μέχρι τον...», έγραψε στο twitter ο Χάρης Βαρθακούρης ποστάροντας επίσης το τραγούδι «Τα καλύτερα μας χρόνια είναι τώρα» που είχε πει ο ίδιος παρέα με τον Γιάννη Βαρδή, τον Γιάννη Πάριο και τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή. 

«Από Έλληνες συνθέτες/τραγουδιστές ήσουν βασικός παίχτης στη dream team μου. Πόσο απρόβλεπτο ταξίδι η ζωή, δεν θα σε ξεχάσω Αντώνη Βαρδή», ήταν τα λόγια του Μύρωνα Στρατή προς τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη.

Το twitter διάλεξε και η Ράνια Θρασκιά για να πει αντίο στον γνωστό τραγουδιστή και τραγουδοποιού γράφοντας, «Μακάρι να ήταν και τώρα ένα άθλιο ψέμα...». Αναφέρεται φυσικά στο δημοσίευμα που αναστάτωσε την κοινή γνώμη μιας και ήθελε τον Αντώνη Βαρδή νεκρό αν και ο ίδιος ήταν ακόμη ζωντανός.

«Καλό ταξίδι, μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή .. Ένα όνομα μια ιστορία.. Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.. Δεν χωράνε λόγια.», έγραψε επίσης ο Πάνος Καλλίδης στο προσωπικό του προφίλ στο twitter.

Με απλά λόγια που σημαίνουν πολλά αποχαιρέτησε τον συνάδελφό του ο Γιάννης Κότσιρας γράφοντας στο twitter, «Καλό ταξίδι Αντώνη», ανεβάζοντας επίσης το τραγούδι «Ξημερώνει».

«Ένα ξημέρωμα που βρήκε φτωχότερο το ελληνικό τραγούδι και μας γέμισε θλίψη. Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από κοντά μας», έγραψε η Κωνσταντίνα ενώ ο Άλεξ Οικονόμου έγραψε «Αντώνη Βαρδή ήσουν κ θα είσαι μια σχολή από μόνος σου! Σ´ευχαριστούμε δάσκαλε.Στον ουρανό σήμερα οι μελωδίες "βαρδίζουν" σίγουρα! Καλό ταξίδι».

«Καλό ταξίδι Αντώνη. Σ’ αγάπησα πολύ σαν καλλιτέχνη μα πιο πολύ σαν άνθρωπο.. θα μου λείψουν πολύ τα αστεία σου οι μελωδίες σου με χαρακτήρα που αφήνουν την απόλυτη σφραγίδα σου μα πιο πολύ τα ξενύχτια μας με τις αφηγήσεις σου.. που με προετοίμαζες ψυχολογικά πριν μπω να τραγουδήσω στο δωματιάκι.. σ ευχαριστούμε για όλες τις μαγικές μελωδίες που έχεις γράψει...θα σε τραγουδάω πάντα», έγραψε στο Facebook ο Νίκος Βέρτης. 


Τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη αποχαιρέτησε μέσω του twitter κι ο Αντώνης Ρέμος που ήταν πάντα δίπλα του μέχρι τη τελευταία στιγμή. «Αν ρωτήσεις πως περνάω θα σου πω δυο ψέματα , ένα πως δεν σ αγαπώ , κι ένα πως σε ξέχασα . Καλό ταξίδι Αντώνη μου ....», έγραψε.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνο του έδωσε την υπόσχεση πως δεν θα τον ξεχάσει ποτέ γράφοντας, «Έτσι είναι η ζωή... Θα πρέπει να δέχεσαι τις χάρες, μα και τις στενοχώριες της... Κρίμα δάσκαλέ μου.  θα εισαι πάντα στις καρδιές μας ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ... Δεν άντεξες τελικά και ορφάνεψες το κράτος. Καλό σου ταξίδι... #δεν_θα_σε_ξεχασουμε.


Η περιπέτεια με τον καρκίνο.
Οι έντονοι πονοκέφαλοι το περασμένο καλοκαίρι έκαναν τον Αντώνη Βαρδή να ανησυχήσει. Οι δικοί του άνθρωποι έκριναν πως έπρεπε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να καθησυχαστούν.

Οι γιατροί της Ελλάδας σήκωσαν αμέσως τα χέρια ψηλά. Δεν αναλάμβαναν να τον χειρουργήσουν γιατί φοβόντουσαν μήπως χάσει την φωνή του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο φεύγει μαζί με την σύντροφο του και τον γιο του Γιάννη Βαρδή για την Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Παρ' όλο που η είδηση έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων, κανένας από το περιβάλλον του δεν το επιβεβαίωνε, αφού προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Ο πρώτος που μίλησε για το πρόβλημα ήταν ο ίδιος. μόλις επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα μετά την πολύωρη επέμβαση.

''Ήταν κάτι σαν όγκος στον εγκέφαλο. Πήγε καλά το πράγμα και πλέον πρέπει να κάνω διάφορες θεραπείες για να φτιάξει η φωνή μου'', είχε πει στην πρώτη συνέντευξη μετά την μεγάλη περιπέτεια.

Πριν από έξι μήνες η κατάσταση του επειδηνώθηκε. Το νοσοκομείο, δεύτερο του σπίτι. Η μάχη άνιση εκείνος όμως αγωνιστής. μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το σημερινό ξημέρωμα που τα κακά μαντάτα της είδησης του θανάτου του μας σόκαραν.

''Συγκάτοικος'' με τους αγγέλους.
Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Τους δύο τελευταίους μήνες ο μουσικοσυνθέτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ της Αθήνας, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος, απεβίωσε τα ξημερώματα.

Ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο ο μουσικοσυνθέτης δεν τα κατάφερε.Τους δύο τελευταίους μήνες ο Βαρδής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Ο Αντώνης Βαρδής γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948, στο Μοσχάτο στην οδό Κανάρι. Σε ηλικία έξι ετών γνώρισε τον Τσιτσάνη, τον Παπαιωάνου, τον Ζαμπέτα και την Ρένα Ντάλια στο " Φαληρικό" όπου και τραγούδησε για πrώτη φορά.

Για βιοποριστικούς λόγους το 1954 δούλεψε δίπλα στον συνθέτη και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Μανώλη Χιώτη, στη "Γωνιά της Αθήνας" στην Πλάκα.

Εργάστηκε σε ψιλικατζίδικο, χρωματοπωλείο, βενζινάδικο, σε οικοδομή σαν βοηθός υδραυλικού και ως ναυτικός

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS