ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δείτε ποιος Κύπριος συνάντησε την Kim Kardashian

Σταύρη Φράγκου

Ο Mario Dedivanovic, ο προσωπικός make up artist της Kim, διοργανώνει μαζί της κατά διαστήματα το Master Class. Το Master Class είναι σεμινάρια μακιγιάζ όπου η Kim Kardashian έχει τον ρόλο του μοντέλου και ο Mario Dedivanovic δείχνει διάφορες τεχνικές και make up looks στο κοινό. 

Το επόμενο Master Class το οποίο ήταν προγραμματισμένο για 14 Οκτωβρίου στο Dubai -με όλα τα εισιτήρια να ήταν sold out- ακυρώθηκε λόγω της ληστείας της Kim στο Παρίσι και έγινε σήμερα στις 13 Ιανουαρίου.

Ποιος Κύπριος τη συνάντησε;
Δεν είναι άλλος, από τον Μike Oρφανίδη Senior makeup artist των Beautyline ο οποίος ταξίδεψε μέχρι το Dubai
για να παρευρεθεί στο Master Class με την Kim Kardashian και τον διάσημο makeup artist Μario Dedivanovic ο οποίος παρουσίασε εκτός από τα tips και makeup looks και την πρώτη παλέτα μακιγιάζ που δημιούργησε ο διάσημος makeup artist.

Μετά από το Master Class που παρουσιάστηκε ο Senior makeup artist των Beautyline δεν δίστασε να ζητήσει μια φωτογραφία από την διάσημη σταρ, Kim Kardashian.

Εμείς με τη σειρά μας επικοινωνήσαμε με τον Mike Ορφανίδη για να μάθουμε περισσότερα για την Kim Kardashian. "Η Kim είναι ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο, φωτογενές, το οποίο γράφει τέλεια στην κάμερα ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Όταν τη δεις από κοντά διακρίνεις αμέσως ότι έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, με ψηλά ζυγωματικά και επιβλητικό βλέμμα με τέλεια δομημένα χαρακτηριστικά προσώπου. Ήταν όλη μέρα ευδιάθετη, χαλαρή, με πολύ καλή ενέργεια αλλά και φιλική κάνοντας αστεία. Προσωπικά εμένα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις".

Δείτε τη φωτογραφία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση