ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

DEEJAY RADIO : Και η νικήτρια είναι...

Οι ακροατές του DEEJAY RADIO απάντησαν τις πολύ εύκολες και αστείες ερωτήσεις του DEEJAY RADIO που αφορούσαν τους παραγωγούς του DEEJAY RADIO

Η Μαρία Μωϋσέως, ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του Deejay Radio που κέρδισε €935 μετρητά την παραμονή των Χριστουγέννων!
Οι συνολικές συμμετοχές ήταν περισσότερες από 1300 και η Μαρία, ως η τυχερή της χρονιάς κληρώθηκε και έγινε κατά €935 πλουσιότερη!
Η Μαρία δεν το περίμενε και ξαφνιάστηκε με το τηλέφωνο του DEEJAY RADIO! Όπως φαίνεται οι εκπλήξεις έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deejay Radio 93,5 (@deejayradio_cyprus)

Ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός του Deejay Radio είχε ως εξής:

Οι ακροατές του DEEJAY RADIO απάντησαν τις πολύ εύκολες και αστείες ερωτήσεις του DEEJAY RADIO που αφορούσαν τους παραγωγούς του DEEJAY RADIO. Εφόσον οι απαντήσεις ήταν όλες σωστές, έμπαιναν στην κλήρωση για τα 935 ευρώ μετρητά!

Οι παραγωγοί του DEEJAY, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Δημήτρης Δερματάς, Ελεωνόρα, Ειρήνη Χριστοφόρου και Ιωάννα Θεοδώρου μαζεύτηκαν στο studio και ανακοίνωσαν με τεράστιο ενθουσιασμό την μεγάλη νικήτρια. Τραγούδησαν όλοι μαζί τα Τρίγωνα Κάλαντα

Ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα επικρατούσε στο studio με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια να παίζουν στο playlist του DEEJAY.
Φέτος ο Άγιος Βασίλης δεν φορούσε κόκκινη στολή αλλά φούξια! Hohoho Merry Christmas!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση