ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Dansing For You 3: Αποχώρησαν Γεωργιάδου- Καβάζης

Ακόμη ένα Dansing For You 3 αποτελεί γεγονός παρέα με μία ακόμη αποχώρηση. Όλα πλέον κρίνονται στον πόντο, όπως σημείωσε πολλές φορές η Χριστιάνα Αριστοτέλους, που εμφανίστηκε λαμπερή όπως πάντα φορώντας δημιουργίας της Κύπριας σχεδιάστριας Pavlina Nicolaou Z.

Παρελθόν από το φιλανθρωπικό show του Mega, αποτέλεσαν οι Στέλλα Γεωργιάδου και ο Ανδρέας Καβάζης που αποχώρησαν από τον χορό και το τραγούδι αντίστοιχα.

Η τραγουδίστρια παρέα με τον παρτενέρ της Ντίνο Χριστοδουλίδη δεν άκουσαν και τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές, ενώ ο χορευτής ενοχλήθηκε με την Εύης Δρούτσα, γιατί βάφτηκε μαύρος. Ο ίδιος απάντησε πως χορεύτηκε από τους black and white minstrel την δεκαετία 60-70, οι μισοί εκ των οποίων ήταν βαμμένοι μαύροι. Απάντησε που δεν ικανοποίησε την κριτή που απάντησε,  «Α καλά. Δεν έδενε πολύ στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά τελοσπάντων». Για να δείξει μάλιστα την ενόχλησή της ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από το συγκεκριμένο χορευτικό συγκρότημα, με την εξής ατάκα, «Ορίστε κυρία Δρούτσα, ίσως μάθετε κάτι!!!».

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε ένα από τα δύο ζευγάρια που έκαναν χθες την παρθενική τους εμφάνιση στο παιχνίδι. Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της σειράς του ΡΙΚ1 «Πέτρινο Ποτάμι», Λευτέρη Ζαμπετάκη, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του τη Χριστίνα Τσέλεπου, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές που του χάρισαν την ψηλότερη βαθμολογία, δίνοντάς του τρία δεκάρια. Ο ηθοποιός διάλεξε να πει ένα Κρητικό τραγούδι, αρκετά δύσκολο, όμως στο τέλος δικαιώθηκε. Όπως φάνηκε τα πάει πολύ και στο τραγούδι και έχει βάλει στόχο να μας καταπλήξει με τις φωνητικές του ικανότητες σε κάθε live. Κατάφερε μάλιστα με την πρώτη του μόλις εμφάνιση να μπει στη λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα για την πρώτη θέση και φιγουράρει πλέον ως το νέο μεγάλο φαβορί του show.

Για πρώτη φορά στο πλατό του show εμφανίστηκε επίσης η Ιωάννα Φιλίππου, δείχνοντας στο κοινό τις χορευτικές της ικανότητες, η οποία αν και είχε και ατύχημα επί σκηνής δεν το έβαλε στιγμή κάτω. Μέχρι και «στριπτίζ» on stage έκανε η Miss Κύπρος, η οποία έδειξε πως το ‘χει και στον χορό και πήρε πολύ θετικά σχόλια για το performance της. Η νεαρή εστεμμένη αν και μπερδεύτηκε στο φόρεμα που έβγαλε και πέταξε στο έδαφος, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε κανονικά να χορεύει.

Τα ρούχα τους on camera άλλαξαν επίσης κι ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους και η Σαλίνα, που σκηνοθέτησαν ένα μικρό καραόκε τραγουδώντας  το «I love you», που τραγούδησε ο Robbie Williams με την ηθοποιό Nicole Kidman. Ενώ εμφανίστηκαν με τα ρούχα τους κανονικά, μέχρι το τέλος της εμφάνισής τους έμειναν στη σκηνή με τις πυτζάμες.

Special guest star της βραδιάς ήταν η Ραλλία Χρηστίδου που ερμήνευσε επί σκηνής αγαπημένες της επιτυχίες όπως επίσης και το κομμάτι «Δικιά σου» σε μουσική Γιάννη Κότσιρα και στίχους του Κύπριου στιχουργού Σταύρου Σταύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση