ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Dahmer: Κυκλοφόρησαν στολές Halloween του serial killer και προκλήθηκαν αντιδράσεις

Χρήστες των social media εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους

Η σειρά του Netflix που προβάλλει τα αποτρόπαια εγκλήματα του Jeffery Dahmer, του κατά συρροή δολοφόνου που σκότωσε συνολικά 17 ομοφυλόφιλους άνδρες, έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών.Πιο συγκεκριμένα η «τρέλα» του κοινού για την ιστορία του Dahmer έφτασε μέχρι και το Halloween, καθώς φέτος αρκετά από τα κοστούμια που σχεδιάστηκαν για την συγκεκριμένη «γιορτή», είναι βασισμένα στην εξωτερική εμφάνιση και το ντύσιμο του serial killer.

Πολλοί από τους fan της αποκριάτικης γιορτής των Αμερικάνων, επέλεξαν να φορέσουν την πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα του φυλακισμένου Dahmer ή τα ρούχα που φορούσε ο Πίτερ Έβανς που τον υποδύθηκε στη σειρά του Netflix και φυσικά τα χαρακτηριστικά του γυαλιά και μια ξανθιά περούκα και να επισκεφθούν τα σπίτια των Αμερικάνων ρωτώντας «φάρσα ή κέρασμα;».

Ωστόσο, όλο αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις αρκετών από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι παρακαλούν όσους σκοπεύουν να μεταμφιεστούν σε Dahmer και να σκεφτούν τις οικογένειες των θυμάτων.

Μερικά από τα σχόλια στο Twitter αναφέρουν συγκριμένα: «Νομίζω ότι τα κοστούμια του Τζέφρι Ντάμερ είναι ένα βήμα πολύ μακριά», «Αυτά τα πράγματα συνέβησαν στην πραγματικότητα. Οι οικογένειες έχουν τραύματα από αυτά τα γεγονότα», «Αυτό θα είναι ένα δύσκολο "Halloween" για κάποιους, και νιώθω πραγματικά λυπημένος που συμβαίνει αυτό».

Δείτε τις αντιδράσεις στο Tik Tok:

@vale.poncee #31daysofhalloween #halloween #jeffreydahmer #fy #fyp #costume original sound - Alia Drexler
@flawo_ #jeffreydahmer #netflix #evanpeters #serialkiller Dark Horse(抖音版) - 宸荨
@theboyfromboston Don’t do it #foryou #jeffreydahmer #fyp #halloweencostume #fypシ original sound - Netflix
@gingerbilly1 Messed up my son’s Halloween costume! #dahmer #jeffreydahmer original sound - Ginger Billy
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS