ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Βροχές και 30άρια στο «μενού» του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες.

Αρχικά σήμερα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη, κυρίως ελαφρά βροχή. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και το απόγευμα στο εσωτερικό μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Τοπικά ωστόσο, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο προοδευτικά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από βροντές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργότερα ωστόσο, ιδιαίτερα στα βόρεια, στα δυτικά και στα νότια παράλια, θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αρχικά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από βροντές. Το βράδυ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στις παράλιες περιοχές. Από τις πρωινές ώρες μέχρι και το απόγευμα, η περιοχή θα επηρεάζεται από ένα ενισχυμένο βορειοανατολικό ως νοτιοανατολικό πεδίο ανέμων.

Την Τρίτη, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού, ενώ την Τετάρτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε περιοχές στα βόρεια του νησιού.

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ωστόσο μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση