ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Britney Spears: Διαζύγιο με τον Sam Asghari λόγω απιστίας

Ο Sam Asghari την απειλεί με αποκαλύψεις αν δεν «σπάσει» το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Μαρία Καραμάνου

Ο γάμος της διάσημης Αμερικανίδας ποπ σταρ, Britney Spears, με τον νεαρό γυμναστή και μοντέλο, Sam Asghari, βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου, σύμφωνα με αναφορές από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όπως το TMZ και το Page Six. Το ζευγάρι, με ηλικιακή διαφορά, η 41χρονη Britney και ο 29χρονος Sam, φέρεται να έχει λύσει τον γάμο του λόγω προβλημάτων που προέκυψαν.

Σύμφωνα με αναφορές από πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, η διάλυση του γάμου ήρθε μετά από σοβαρή διαφωνία που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο καυγά. Η κύρια αιτία φαίνεται να είναι η φημολογία ότι η Britney είχε προδώσει τον σύζυγό της. Τα επεισόδια αυτά είχαν σοβαρές συνέπειες και αποτέλεσαν τον λόγο για την επίσημη λήξη της σχέσης τους.

Photo By @britneyspears On Instagram

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 μετά την γνωριμία τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός μουσικού βίντεο. Τον Ιούνιο του 2022 αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ πριν από δύο μήνες είχαν γιορτάσει την πρώτη επέτειο της εν ονόματι αγάπης τους.

Photo By @britneyspears.world On Instagram

Η Britney προσέφερε προστασία στα οικονομικά της συμφέροντα με την υπογραφή ενός προγαμιαίου συμβολαίου, καθορίζοντας τη μελλοντική διάσπαση των περιουσιακών της στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το TMZ, το προγαμιαίο αυτό συμβόλαιο, που υπέγραψε με τον Asghari, περιλαμβάνει ρήτρες που διασφαλίζουν ότι σε περίπτωση διαζυγίου, η διάσημη ποπ σταρ θα διατηρήσει ανέπαφη την περιουσία που είχε αποκτήσει πριν από τον γάμο τους. Αυτή η περιουσία ανέρχεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια.

Η αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο Sam φαίνεται ότι έχει εξελιχθεί σε έναν είδους "πόλεμο", με την έκφραση να χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον συγκρουσιακό χαρακτήρα της κατάστασης. Σε παράλληλες αναφορές, ακούγεται ότι ο 29χρονος ηθοποιός ενδέχεται να ζητήσει την "άρση" του προγαμιαίου συμβολαίου που είχαν υπογράψει, με σκοπό να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της. Αυτό το συμβόλαιο είχε στηριχτεί σε ποσό ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων και είχε ως στόχο να διασφαλίσει ότι η περιουσία που είχε αποκτήσει η 41χρονη τραγουδίστρια πριν από τον γάμο θα παρέμενε ανέπαφη.

Photo By @britneyspears.world On Instagram

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS