ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Angus Cloud: Η θεωρία για την αιτία του θανάτου του

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Πριν μερικές μέρες ο γνωστός ηθοποιός Angus Cloud, γνωστός περισσότερο για τον ρόλο του ως «Fezco» στην σειρά του HBO Euphoria, έφυγε από την ζωή με την αιτία του θανάτου του να μην ήταν καθόλου ξεκάθαρη τις τελευταίες μέρες.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του τον περασμένο μήνα στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ και μια αρχική δήλωση που έδωσε η οικογένεια άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να έδωσε τέλος στην ζωή του.

Πολλές πηγές των αστυνομικών αρχών που συμμετέχουν στην έρευνα για τον θάνατο είπαν στο TMZ ότι ο Cloud δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα όταν πέθανε. Κάτι που δείχνει πως ο θάνατός του δεν ήταν προγραμματισμένος αλλά ξαφνικός, βάζοντας τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έδωσε τέλος στην ζωή του.

«Ο Angus ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με τη ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους στη σιωπή», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του ηθοποιού σε δήλωσε που έκανε λίγες μέρες μετά τον θάνατό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Angus Cloud  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  Euphoria  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση